2777
2789
عنوان

برادرشوهرم پنجاه تومن هم عیدی نداد به بچه های من

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 61 پست

بیش از توانت هزینه مالی  و عاطفی کنی میخوره تو پرت.

ما وقتی میبینیم بلاعوضی نیست...درعینی که بچه ها هم باید خاطره ی خوبی از عموشون داشته باشند،

به بچه ها اسباب بازی هدیه میدیم،

یچیز مناسب

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به نظرم عیدی دادن و ندادن به معنی ارزش داشتن یا نداشتن طرف مقابلمون نیست...قبول نداره عیدی یا ...

قبول نداره نگیره خب!پس بده بگه قبول ندارم!موقع گرفتن قبول داره چرا 

حتی شوهر من به خودش ۴ میلیون عیدی داد! 

یا پریشب رفتیم خونه اقوام،اومد یه دویست تومنی داد گفت اینو برام خرد کن دوتا ۱۰۰ تومنی بده،منم دوتا صدی دادم برگشت به شوخی گفت باید بیشتر میدادی عیده ها!

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
شاید فکر کنی بخاطر پول میگم ولی بخدا بچه های من از اول عید تا امروز ۴ میلیون و خرده ای از شوهرم پول ...

نه نه من اصلاااااا همچین فکری نمیکنم چون قطعا شکر خدا انقدر دارا هستید که بخشش شوهرت زیاده من خودمو گفتم مثلا من ۶۰۰ میدم اونا ۳۰۰ بین دوتا بچه میدن یعنی نفری ۱۵۰

من برام مهم نیست

زهد ریایی،جهل مقدس...
بخدا بازم میگم بحث پول نیست بحث اون احترامیه که شوهر من به بچه ی اون گذاشت بچه ی ۳ساله پول چه میدونه ...

وقتی یه بار دادین و پس نداد باید میفهمیدین که دفعه بعد ندین چرا باز ادامه دادین 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بیشتر ببینید
دقیقا منم از چشم شوهر خودم میبینم چهارشنبه سوری ۵ دقیقه دم در همو دیدیم برداشته ۲۰۰ تومن یواشکی گذاش ...

وا مگه چهارشنبه سوری هم کادو میدن😐😐

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
شرایط واسه همه سخت نیست اخه اینا ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن پوله مگه براشون پول زیاد داره دیگه کسی که روزی ۴، ...

خوبی که از حد بگذرد، نادان خیال بد کند.... شوهرت اینقدر بی منت بهشون رسیده عادت کردن، تازه اگر قطع کنه چه بسا شاکی بشن و اخم و تخم کنند. ولی واقعا خدماتتون را قطع کنید

من این وسط دلم برای بچه ها میسوزه پا سوزه زرنگ بازی بزرگتر امیشن و خاطره ی خوبی براشون نمیمونه

بخدا منم همینو میگم 

۵۰ تومن یا ۱۰۰ تومن پول اونا به هیچ درد بچه ی من نمیخوره بچه ی من این پولا براش پول خرده 

ولی اونجایی که میبینه باباش به پسرعموش عیدی میده و خودش از عموش هیچی نگرفته اون میمونه گوشه ذهنش 

وصع مالیشون چطوره بازم کار خوبی نکردن گفتم شاید رفتین خونشون نداشتن ک بدن ولی مسافرتم ک رفتن یه سو ...

دیگه کسی که دم عید روزی ۴،۵میلیون درآمد داشته وضعش رو میشه حدس زد

پس چرا شوهرت بهش ۵ عیدی داد؟احساس میکنم شوهرت میخواد حمایتش کنه

چون احمقیم هر دو مون 

حتی این خونه که دارن رو از لطف شوهرم دارن آورد مثل سگ نگهبان انداخت طبقه پایین خودمون اینارو خونه رو نصفشم ساخت داد بهشون  

الانم پررو پررو میگه بفروشیم دوباره با هم خونه بسازیم 

وا مگه چهارشنبه سوری هم کادو میدن😐😐

شوهر من داد!!!جالب اینه که یواشکی هم گذاشته بود جیب بچه 

هیچکس ندیده بود جاریم بعدا بهم گفت داداش اون شب پول داده به فلانی؟؟هنگ کردم ولی بروی خودم نیاوردم 

چون احمقیم هر دو مون حتی این خونه که دارن رو از لطف شوهرم دارن آورد مثل سگ نگهبان انداخت طبقه پایین ...

هعیییی.

یکم عاقل تر باشین.

خودتون دو تا بچه دارین. آینده اونا قطعاً مهمتر از عشق و حال برادر شوهر هست

شوهر من داد!!!جالب اینه که یواشکی هم گذاشته بود جیب بچه هیچکس ندیده بود جاریم بعدا بهم گفت داداش اون ...

تا شوهرت دست از این کاراش برنداره حرص خوردن تو فایده نداره

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!