2777
2789
عنوان

لطفا کمالگرا نباشید

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 22 پست

کمالگرایی خوبه هم بد زیاده خواه باشیم نه کم بخوایم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبیش جیه؟

خوبیش اینکه از خدا چیزهای خوبی بخوای خدا گفته ازمن کم نخواید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

کدوم موارد؟ مثال بزن

*نظر شخصیه خودمه لطفا کسی جز اسی اگر مخالفتی داره ریپ نزنه*

من معتقد به این هستم که هرچیزی باید تا مقدار کافی ایی توی زندگی وجود داشته باشه حتی همین کمال‌گرایی 

و خب اگر قسمت بد ماجرا اینجاست که حتی اگه اون افراد بهترین چیز هارو پیدا کنن باز هم یک دلیلی دارن برای غر زدن و راضی نبودن از اون موضوع

اما به نظرم تنهایی راهی که میشه بهترین چیز هارو انتخواب کرد یک زندگی ساده و بدون انتظار از دیگران باشه(توی برخی مواقع انتظار داشتن از دیگران لازمه)

کاشکی میتوانستم به درستی تو را در آغوش بگیرم.

بفرست

ما کمالگرایی سالم و ناسالم داریم
ناسالم از خودش بهترین توقعات داره انتظار داره همین الان همه مشکلات برطرف بشه و به رویاهاش برسه
ریشه کمالگرایی هم از کودکی و انتقاد های والدین و رسانه و جامعه میاد
گاهی جامعه هم معیارهای سخت گیرانه برای ما وضع میکنه و توقع داره ما بهترین باشیم و بهترین فعالیت هارو داشته باشیم

خوب حالا راهکار
باور به اینکه ما باید پله پله بریم جلو و اگر اشتباهی مرتکب شدیم اینقدر  خودمون سرزنش نکنیم

اگر پدر مادر یا اطرفیان بهمون القا میکنند تو باید بهترین باشی گوش نکنی به حرفاشون
باور یه اینکه من باید بهترین باشم بدون لغزش خطا اشتباه دور بریزیم
و واقع گرایانه رفتار کنیم
از موفقیت های کوچک لذت ببریم
حتی یک موفقیت خیلی کوچولو به دست اوردیم برای خودمون جشن بگیریم
برای ادامه هدف گذاری کنیم راهکار پیدا کنیم
و پله پله جلو بریم استراحت بدیم به خودمون حین پیشرفت و اشتباه هم ک اجتناب ناپذیر هست تا اشتباه نکنی چطور میخای یاد بگیری؟؟
ارتباط با خدا دوست داشتن خودمون ارزش دادن به اون علایق قلبی و ورزش دوری از اهمالکاری ..خود مراقبتی و آهسته حرکت کردن به سمت اهداف
و در آخر از ادمایی ک حس بهترین بودن پرفکت بودن بهمون القا میکنند و سمی هستن دوری کنیم..

این پادکست صوتی بود ۲ ساعته 

من خیلی خلاصشو گفتم

شاید شیرین تر از روزهای روشن،پیدا کردن یه نقطه امید تو روزهای تاریک باشه🍃