2777
2789
عنوان

دخترا برای این تعداد مهمان چقد چیزی میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 71 پست
همه پرخورن‌ماشاءاللهمن نمیدونم چه کنمبه نظرت الویه رو اوکی کنم یا آبگوشت

آبگوشت بهتره

اولویه برا ۱۵ نفر هلاک می شی

بعلاوه اگه قرار بر خرید مواد اولویه هست که برا زرشک پلو یا قورمه یا ...خرید کن،

خوب چه کاریه

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم برو رستوران برای ۲۰ نفر گوشت کوبیده بگیر بیار خونه به سیخ بکش با برنج 

اگر هم برنج ات بد میشه خب تو دوتا قابلمه بپز دیگه ۷ . ۸ تا برنجو که میتونی خوب در بیاری 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
ببین من تمام تپو لرزم بریز بپاشای بعدشه ک ول میکنن میرنقشنگ خودمو میخورمنمیدونم موندم۶ حق کنم آبگوشت ...

اره الویه رنده کاری و کوبیدن و خورد کردن و کثیف کاری هم داره

ابگوشت نه

ظرفم کاسه و و پیاله است 

بنظرم برو رستوران برای ۲۰ نفر گوشت کوبیده بگیر بیار خونه به سیخ بکش با برنج اگر هم برنج ات بد میشه خ ...

رستورانا اینجا تا افطار نیستن

وگرنه برنجو از اونجا میگرفتم خودم خورشت میذاشتم

خوابم نمیبره از استرس ک گوشتا کم نیاد

نزدیک دو کیلو میشه گوشتا

با نخود و سیب زمینی احتمالا اوکی بشه

بهم بگید براتون حمد بخونم
همه پرخورن‌ماشاءاللهمن نمیدونم چه کنمبه نظرت الویه رو اوکی کنم یا آبگوشت

ببین برا برنج هم که اگه برنج مصرفی تون ایرانی هست چرا کته نمی ذاری ،؟؟ما حتی تو حجم بالا یعنی حتی برا ۴۰ نفر هم کته می ذاریم

به ازای هر پیمونه پلوپز برنج یک لیوان فرانسوی آب جوش بعلاوه هر ۴ نفر یک قاشق پر روغن حیوانی یا جامد 

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم
ببین برا برنج هم که اگه برنج مصرفی تون ایرانی هست چرا کته نمی ذاری ،؟؟ما حتی تو حجم بالا یعنی حتی بر ...

ایرانی نیست

ولی از دستورت شات گرفتم یبار امتحان کنم

من امشب ۳ بشقاب خوردم 😂پدرشوهرم گفت والا فرزانه از قحطی ک نیومدی از شوهرت بیشتر خوردی

آبگوشت بذار 

اولویه همیشه میگم غلط کرد هر کس بهش گفت فست فود خخخخخخ

بعد این همه سختی که هی رنده کن و رنده کن 

آخرش هی سس می ریزی هی سس می ریزی بازم چیزی پیدا نیست 

تو عمرم ندیدم واسه مهمون اونم از شهر دیگه الویه بزارن واسه ناهار.الویع واسه یه جمع دوستانع واسه عصرانه خوبه پس الویه منتفیه.ابگوشت هم نمیپسندم تو که گوشت داری برنج کاری نداره به کمک یکی درست کن چلو گوشت خوبه

آبگوشت خوبه دورهمی خیلی میچسبه فقط نون سنگک و سبزی خوردن اینا صبح تهیه کن

اره گل گفتی صب میرم دنبالش

۶ حق بزرگ سه نفره کافیه؟ چقا چلو گوشتیه

یکم چربی هم گذاشتم

رستورانا اینجا تا افطار نیستنوگرنه برنجو از اونجا میگرفتم خودم خورشت میذاشتمخوابم نمیبره از استرس ک ...

گوشت رو با نخود و سیب زمینی خوب بکوب اگر خدای نکرده حس کردی کم هست بازم پیدا نمیشه 

ولی حتما دنبه یا قلم بذار تو آبگوشت

تو عمرم ندیدم واسه مهمون اونم از شهر دیگه الویه بزارن واسه ناهار.الویع واسه یه جمع دوستانع واسه عصرا ...

الویه خودشون گفتن

ببین گروه گروه دارن راه میرن اخه گفتن برنج چند روزه خوردن

هی اضاف میشن‌میرن خونه بعدی

من مواد الویه هم هیچی ندارم

ابگوشت چون راحتتره گفتم