2777
2789
اینقدر هم تاپیک فیک و الکی گذاشتن واسه پر بازدید اگه یکی استثنا واقعا راست بگه دیگه باور نمیکنن و کل ...

یکی تو ی تایپکی به یک کاربری دیگه گفته بود واااای نه کارگری تو؟ من منظورم کارمندا بود با تو نبودم ، اون کاربریم جوابشو داده گفتمش شاید لحنش اینطور باشه بعضی ادما منظور خاصی ندارن اون پرید وسط (صاحب همین حرف) به تو چ خاله زنکی وهزارتا فش بهم داد ، واقعا اینقد سم بودن بعضیا برام عجیبه!!!!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

👌👌🤦بعضیاشون انگار تو فیلم ترکی زندگی میکنن

چرت و پرت زیاااااده

تاپیک ها سرشااااار از تناقض

اهمیت نده

من اوایل که عضو شده بودم،میخوندم

اما بعد فهمیدم همه ش چرنده و واقعیت نداره

دیگع تو چنین تاپیک هایی نمیرم

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید
یکی تو ی تایپکی به یک کاربری دیگه گفته بود واااای نه کارگری تو؟ من منظورم کارمندا بود با تو نبودم ، ...

بعضیا خیلییییی سمن

یک کاربری بود،فقطططط میومد تو تاپیک ها زخم زبون میزد

تو بیوش هم نوشته بود:پاسخ نمیدم....فقط نظرمو میدم و رد میشم

یکی دیگه بود فقططططط مسخره میکرد و فحش میداد و نفرین میکرد،خودِ من چندبار گزارش زدم اما بازهم بود

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید

کلا نی نی سایت خیلی چرته

منم چون اینستا و... ندارم از رو بیکاری میام اینجا چرخ بزنم

وگرنه محتوا نداره

کسی هم نظر کاربردی نمیده

فقط مسخره بازی و خاله زنک بازی

بیشتر ببینید
بعضیا خیلییییی سمنیک کاربری بود،فقطططط میومد تو تاپیک ها زخم زبون میزدتو بیوش هم نوشته بود:پاسخ نمید ...

نمیدونم چرا رسیدگی نمیکنن واقعا خیلی بده اینطوری الان اینو گفتی فکر میکردم فقط برا من این اتقاقا میفته🥺

نمیدونم چرا رسیدگی نمیکنن واقعا خیلی بده اینطوری الان اینو گفتی فکر میکردم فقط برا من این اتقاقا میف ...

نه بابا

اینجا خل و چل خونس

بیماران حاد روان به جای درمان اومدن اینجا

بیشتر ببینید
هیچوقت نظرت نباید مخالف دیگری باشه وگرنه با فش بمبارانت میکنن

دقیقاااا

دیگه جایی نظری نمینویسم که مخالفت داشته باشه

بیشتر ببینید