2777
2789
عنوان

خدایا یعنی بیشعورتر از شوهر منم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 104 پست

اهمیت نده عکس العمل نشون نده. شمابرو رستوران، اما لونده، بروسیردل غذا بخور. تا اون ازخرشیطون پیاده بشه. فعلا سوار خرشیطونع. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدا کردن چطوره...من اندازه ۴نفر میپذم میزار رو گاز .خودمون میخوریم مال اون میمونه...من سحر گرم میکنم ...

خب نخوره بره هر چی میخواد کوفت. محکم باش اونقدر بهش اخم کن که خسته شه.

من خیلی عصبی و حساس میشم یک مرد اینقدر شکم ذلیل و بدجنس میبینم. دست خودم نیست. 

جدا کردن چطوره...من اندازه ۴نفر میپذم میزار رو گاز .خودمون میخوریم مال اون میمونه...من سحر گرم میکنم ...

بهش بگو بخاطر رفتار زشت و بدت با زن و بچه هات روزت از همون اول سحر باطله. حالا برو هی رستوران بشین!!! بگو تا من راضی نباشم اون کبابی هم که واسه مادرت میخری حلالش نمیشه. بگو زمانی میفهمین که برای حلالیت گرفتن از من تو اون دنیا کلی عذاب رو باید تحمل کنی. 

این کار شوهرت فقط برای لجبازی و عصبی کردن شماست.

خودتو بیخیال نشون بده این مرحله هم رد بشه.

باهم اشتی مردین ان شاءالله و رابطه تون خوب شد 

اون موقع ازش گله کن با زبون خوش.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
بهش بگو بخاطر رفتار زشت و بدت با زن و بچه هات روزت از همون اول سحر باطله. حالا برو هی رستوران بشین!! ...

من پارسال توده داشتم تو رحمم دراوردن...اینارو بهش بگن میگه فعلا که تو سرطان گرفتی انقدر من و مادرم و نفرین میکنی

این کار شوهرت فقط برای لجبازی و عصبی کردن شماست.خودتو بیخیال نشون بده این مرحله هم رد بشه.باهم اشتی ...

آشتی کنیم هم گله کنم میفهمه حرصم داده خوشحال میشه...یعنی این آدم در حالت آشتی هم دوست داره آدمارو حرص بده

آره هست شوهر من یبار که قهر کردیم چند شب پشت سرهم رفت کباب خرید با بچه ها نشستن خوردن اصلا بهم نگفت ...

همون دلم برا بچه هام سوخت...وقتی اومده خونه لااقل نکرده برا شون بخره...دویدن سمتش بابا چی خریدی بابا چیخریدی.....خدا ازش نگذره