2777
2789
عنوان

خدایا یعنی بیشعورتر از شوهر منم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2855 بازدید | 104 پست
من پارسال توده داشتم تو رحمم دراوردن...اینارو بهش بگن میگه فعلا که تو سرطان گرفتی انقدر من و مادرم و ...

یکی رو میشناختم مثل شوهر شما بود دقیقا شغلش وکیل درجه یک تو تهران بود.

همیشه به زن ساده و بدبختش میگفت از بس تو بد دل و بدذاتی خدا مدام مریضت میکنه. موقع غذا خوردن اگر کباب بود اونقدر حریصانه کباب هارو میخورد که چیزی واسه زن و بچه نمیموند 

فکر میکنی چی شد آخرش@؟ بیماری لاعلاجی گرفت که حتی یک تکه نون نمیتونست بخوره و نهایتا بعد تحمل کلی زجر به درک واصل شد.

اینو هم بدون مریضی و مرگ عذاب خدا نیست و حکمتشه. وقتی خودش میگه با مردن شما دوباره متولد میشین و برمیگردین پیش خودم چی از این بهتر؟! 

همسرت مسلمون نیست که اینطوری میگه. عذاب واقعی بعد مرگ برای ظالمان شروع میشه و تا ابدالدهر ادامه داره مگر اینکه شما حلالشون کنی. اینو بهش بگو حتما.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا اون قسمتش که برا مامانشم کباب میگیره بد نیست ولی این رفتاراش که خودش میشینه کباب میخوره واقعااا ...

آخه میگن مرد اگه به ملمانش ارزش قاعل باشه خوبه یعنی به زنش هم ارزش قاعل هواهد شد...اینم مثال نقصش...الکی خودتونو گول نزنید

یکی رو میشناختم مثل شوهر شما بود دقیقا شغلش وکیل درجه یک تو تهران بود.همیشه به زن ساده و بدبختش میگف ...

اینارو نمیدونه؟صبح تا شب داره احکام و احادیث و قران گوش میده خیر سرش

اهمیت نده عکس العمل نشون نده. شمابرو رستوران، اما لونده، بروسیردل غذا بخور. تا اون ازخرشیطون پیاده ب ...

فعلا که از پولی که هر ماه بهم میده اونقدری هست که برم رستوران ولی دیگه برا بقیه خرجا چیزی برام نمیمونه 

عزیزززم 😔پول داری ؟ خرچی میده ؟ فردا شب زنگ بزن کباب بیارن براتون.

پول دارم ولی لگه برم رستورانی که آقا رفته پولا تقریبا مقدار زیادیش میره .بعد تو خرج بچه ها و خونه میمونم

یه نفر می شناسم، همیشه بهترین غذا و میوه رو میخورده به زن و بچش نمیداده اونا هم نگاه میکردن،لباسشویی ده ساله تو کارتن مونده نمی ذاره زنش باز کنه با دست میشوره، تازه پسرش کادو خریده برا مادرش ،زنه پیر شده

عزیزم دلیل قهرش میتونی بگی

۹روز پیش با بچه ها بیرون بودیم سرکوچه...نزدیگ اذان تو صف آش وایسادیم...من دیدم صف طولانیه .خیلی بیحال بودم گفتم من میرم خونه افطارو حاضر کنم نمیتونم سرپا بمونم. بچه ها هم باهام اومدن...نزدیکای خونه بچه ها گفتن ما نمیایم خونه برگشتن پیش پدرشون...نگو باباشون از اون یکی سمت اومده خونه...یهو تو خونه گفت بچه ها کو...گفتم برگشتن پیش تو...عصبانی شد داد بیداد رفت دنبالشون آوردشون....دیگه ول نکرد منو که چرا بچه هارو ول کردی تنها برگشتن....حالا سرکوچمونه....بیست قدم نمیشه.....گفت و گفت و گفت قهر کرد