2777
2789
[QUOTE=376524898]سال آشتی من با خدا و ائمه‌...سال عاقل شدنم[/QUOTچقد قشنگ از کجا شروع شد؟

شب قدر  و محرم ۱۴۰۳... تقریبا حوالی عید و اسفند ۱۴۰۲

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند تا اتفاق خیلی تلخ برام افتاد به خدا اعتماد کردم درسته این وسط صبرم تموم میشد و بهش شکایت میکردم اما یه چیزو خیلی خوب فهمیدم (خدا وقتی چیزی رو به ما دیر میده آخرش بهترین شو میده طوری که ما به فکرمونم نمی‌رسه که همچین اتفاقی ممکنه بیوفته)

کاش امسال صبرشو هم بده

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
از یه طرف میگه تنها رفیقم تویی، خیلی بدون تو تنهام، تو بهترین رفیقمی، از یه طرف رفتاراش اذیتم میکنه، ...

کلا وقتی صمیمیت بین دوتا رفیق بیشتر میشه حساسیت ها هم بیشتر میشه 

دوست صمیمی خودم الان کوچک ترین چیزی ببینه یا ببینه با کسی دیگ گرم شدم میخواد طرفو بخوره 😂

باهاش صحبت کن درباره رفتارهاییش ک اذیتت میکنه 

کلا وقتی صمیمیت بین دوتا رفیق بیشتر میشه حساسیت ها هم بیشتر میشه دوست صمیمی خودم الان کوچک ترین چیزی ...

😂اخه میدونم اگه صحبتم بکنم انتقادو قبول نمیکنه و باز ناراحت میشه

روایت است که چون تنگ شد بر او میدان    فتاده از حرکت ذوالجناح از جولان/نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت    نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت/هوا ز باد مخالف چو قیرگون گردید    عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید/بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد     اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد
بیشتر ببینید
سالی سختسالی که به خاطر قدرنشناسی تاوان‌های زیادی دادیم....واقعا یکی از سخت‌ترین سال‌های زندگیم....

قدرنشناسی از بدترین هاست💔

ان‌شاءالله ۴۰۴ قشنگ تر رقم بخوره قلبِ مهربون