2777
2789
عنوان

دختر دایی هام بچه هاشون رو جایی نمیبرن تا چشم نخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 68 پست
دختر خواهرشوهرم وقتی دخنرش به دنیا اومد تاسه سالگیش من ندیدمش همش قایمش میکردن .همچین مالیم نی

همین دختر دایی هام،شوهراشون رو تا چند سال قایم میکردن

یکیشون۹۷ازدواج کرد،تا نوروز۱۴۰۰که خیلیییی اتفاقی تو رستوران دیدیمشون،رونمایی نشده بود

چون به کرونا خوردن،عروسی نگرفتن

خیلیییی از فامیل هنوز شوهرش رو ندیدن

دختر دومی داییم،نوروز۱۴۰۰ازدواج کرد

۱۴۰۱جشن عروسیشون بود

اونجا در حد چند دقیقه شوهرش رو نشون داد

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همین دختر دایی هام،شوهراشون رو تا چند سال قایم میکردنیکیشون۹۷ازدواج کرد،تا نوروز۱۴۰۰که خیلیییی اتفاق ...

حالا این پرنس هری و پرنس ویلیام قشنگ بودن؟😅

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

همین دختر دایی هام،شوهراشون رو تا چند سال قایم میکردنیکیشون۹۷ازدواج کرد،تا نوروز۱۴۰۰که خیلیییی اتفاق ...

فکر کن من از بارداری هیچ‌کدوم از دختراش خبر نداشتم ملا اهل رفت آمد نیستن .فقط موقع شب هفت یا مناسبتی باشه زنگ میزنن بیایید

حالا این پرنس هری و پرنس ویلیام قشنگ بودن؟😅

قسمت خنده دار ماجرا اینه که نههههه  

هردوتا قد کوتاه(زیر۱۷۵)،چاق،ریشو،یکی شون عینک ته استکانی

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید
فکر کن من از بارداری هیچ‌کدوم از دختراش خبر نداشتم ملا اهل رفت آمد نیستن .فقط موقع شب هفت یا مناسبتی ...

ما هم خبر نداشتیم

یهو گفتن فلانی زایید(بدون درز اخبار جنسیت یا نشان دادن عکس نوزاد)

بیشتر ببینید
انتظار داشتم بگی گلزارن😅

منم واقعا انتظار داشتم برد پیت و دی کاپریو ببینم

+از حق نگذریم وضع مالی شوهراشون از داییم اینا خیلی بهتره

اما واقعا پولدار آنچنانی نیستن

یعنی خیلی معمولی هستن(داییم خیلی بی پوله،حتی خونه هم نداره،پولِ اجاره خونه هم نداره،با کلی دعوا و غرغر و جنگ اومده خونه مامان بزرگم ساکن شده)

بیشتر ببینید