2777
2789
عنوان

بیایید دم سحری پرونده جنایی هارو مرور کنیم 🩸🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 91 پست

والا این پرونده ها همه معروف اند. 

ولی ما دبیرستان و راهنماییمون از اون نوع مدرسه هایی بودیم که کامیونیتی داشتیم و داریم(اسم نمیبرم) 

یه سال بالایی داشتیم خیلی خیلی در سطح استان به خاطر المپیاد ها و اینا معروف بود. سال کنکورش به طرز فجیعی فوت کرد. تا سال ها فکر میکردیم حادثه بوده. خانواده اش با نفوذ بودن. نذاشتن چیز زیادی از جریان درز کنه. تا سال ها بعد که دوست صمیمی اش رو تو توییتر پیدا کردم و فهمیدم در اصل به قتل رسیده. متعجب نشدم چون چیزایی رو خودمون حدس زده بودیم اما همیشه برام جالبه و هست.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
بگو

خیلی مفصله ولی خلاصه بخوام بگم چون قتل عمد بود و خانواده مقتول هم رضایت نمیدادن کسی پرونده رو قبول نمیکرد 

اقاهه همسرشو میکشه و در نهایت اعدامم شد 

بعد فوت خانمه متوجه شدن باردار بوده 

خیلی هم منتظره بچه بودن

داشتم فک میکردم شاید اون خانمه هم یروزی اینجا عضو بوده تاپیک زده 

فیلمشم بشازن قشنگ میشه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر وحشتناک و مبهم بود اخرش روشن نشد واقعا داستان چی بود ولی من حس میکنم بابای پسره کشت غزاله رو یع ...

آره دیگه

خودشون گفتن. اخرش مشخص شد که بابای پسره غزاله رو سلاخی کرده ولی خود پسره غزاله رو کشته بود 

کاربری دست دو نفره. 

اینا که پرونده های معروفه

ولی از این چیزا همه جا هست

چند سال پیش . وقتی بچه بودم با مادرم رفتم ارایشگاه و خانم ارایشگر یه چیزی تعریف کرد که پشمام ریخت.

هیچ وقت فراموش نمیکنم

گفت: همسایه مون انقدر دخترش رو کتک زد تا بمیره. دختر جوون 

کاربری دست دو نفره. 

آتنا هفت ساله اردبیلی ک بهش تجاوز شد و بعدم جسد داخل یه بشکه فکنم انداخته بود

دختر ۶ ۷ ساله چون تجاوز میشه میمیره یعنی بدنش ظرفیت نداره؟🥲 یا میکشه اینو 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

آره دیگهخودشون گفتن. اخرش مشخص شد که بابای پسره غزاله رو سلاخی کرده ولی خود پسره غزاله رو کشته بود

خانواده ارمان که هیچ وقت نگفتن پسرشون کشته یعنی اول اعتراف کرد بعد کلا همشون انکار کردن کسی گردن نگرفت فقط سریال بی بدن به این اشاره کرد که پدر پسره دست داشته 

ولی میدونی جالب چیه اینه که چقدر خانواده ارمان مظلوم نمایی کردن و نصف مردم رو کشیدن طرف خودشون خیلی ها میگفتن نباید اعدام بشه 

دختر ۶ ۷ ساله چون تجاوز میشه میمیره یعنی بدنش ظرفیت نداره؟🥲 یا میکشه اینو

کشته بود دوست باباش هم فک کنم بوده 

https://daigo.ir/secret/21147633639 خلاصه پونزدهمین کاربری رو هم زدم همه رو هم سر دعوا به چوخ دادم دیوونم کله خرررررم گفتم در جریان باشین نگین نگفتم .....