2777
2789

همش بدبیاری میارم.

با وجود اینکه زندگیم چند ماهه شده همونی که می‌خوام و تازه احساس کردم آرامش داره میاد تو زندگیم همش بدبیاری میارم.

الان تو این دو سه ماهه کلی اتفاقات بد رو از سر گذروندم.

همه به خیر گذشتن ولی خیلی اذیت شدم و استرس کشیدم.

همش حس میکنم یه سایه افتاده رو زندگیم...

ضرر روحی ، جانی ، مالی....

مثلاً توی یه هفته همسرم نزدیک بود با ماشینش یه تصادف خیلی بد کنه که با کنترل به موقع آسیبی ندید،

ولی هنوز که هنوزه من تو شوکشم.

همون موقع دخترم پاش سوخت با چایی طوری که همه دکترا میگفتن این چه چایی بوده خیلی بدجور سوزونده.

و چقدر خودم و همسرم تا مدت ها از نظر روحی به خاطر دخترم تحت فشار بودیم.

همینطور خودم یک ماه تمام مریض شده بودم هر روز زیر سرم بودم.

تا حالا شده این شرایط برای شما پیش بیاد؟

قربونی کردم

خونریزی انجام دادم.

ولی هنوز هم گره می افته تو کارم. 

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
بیشتر ببینید

سلام عزیزم خوبی ،حالت خوبه ،،

بد به دلت راه نده خداروشکر که به خیر گذشته این اتفاقات طبیعیه حالا برا همه ممکنه پیش بیاد صدقه زیاد بده 

گاهی باعث این اتفاقات سهل انگاری خودمونه 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
سلام عزیزم خوبی ،حالت خوبه ،،بد به دلت راه نده خداروشکر که به خیر گذشته این اتفاقات طبیعیه حالا برا ...

سلام عزیز دلم...

حالت چطوره؟

چقدر خوش حال شدم از دیدنت تو سایت❤️

درست میگی خودمم خیلی درگیر کارم شدم.

خیلی سهل انگاریم تو زندگی زیاد شده.

ولی گاهی یه سری اتفاقا می افته که اصلا کنترلش دست خودم نیست.

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم...حالت چطوره؟چقدر خوش حال شدم از دیدنت تو سایت❤️درست میگی خودمم خیلی درگیر کارم شدم.خی ...

قربونت برم منم خوبم به خوبیت خدارو شکر 

دل به دل راه داره الان داشتم اعلان هام رو پاک میکردم چشم خورد به کاربریت گفتم برم ببینم کجایی چه کار میکنی که دیدم تازه تاپیک زدی 

آره عزیزم ،خیلی از اتفاقات طبیعیه خیلی فکرت رو درگیرش نکن که وسواسی بشی و همش استرس داشته باشی 

حالا ایشلله یه مدت بگذره رو روال بیفتی همه چی دستت میاد ،هندل کردن خونه و همسر و دوتا بچه ،کارت کمی زیاده ،،،

قربونت برم منم خوبم به خوبیت خدارو شکر دل به دل راه داره الان داشتم اعلان هام رو پاک میکردم چشم خورد ...

عزیز دلم.  خیلی خوشحال شدم از دیدن کامنتت، آخه  دلم برات تنگ شده بود.❤️

واقعا هم همینطوره.

با اینکه کمکی دارم و دست تنها هم نیستم اما بازم وقت کم میارم.

خیلی جاها عذاب وجدان میگیرم حس میکنم کم میزارم برای بچه هام.

الان چند روزه با اینکه وقت آزاد دارم اما آنقدر از نظر فکری و جسمی خسته ام نمیتونم وقتمو مفید بگذرونم.😔

بیشتر ببینید
عزیز دلم. خیلی خوشحال شدم از دیدن کامنتت، آخه دلم برات تنگ شده بود.❤️واقعا هم همینطوره.با اینکه کم ...

ممنونم منم همینطور ،خیلی دوست داشتم دوباره باهم حرف بزنیم و گاهی درد و دل کنیم ،

نه اینطور نیست میگم زیادی حساسی به خودت عذاب وجدان نده مگه میشه اونطور که باید به بچه هات نرسی یه روزی میاد بچه هات به خاطر داشتن مادرشون افتخار میکنن ،نزار این افکار روحیت رو ضعیف کنه ،،اتفاقا خیلی هم خوبه چند ساعت که سر کاری بچه کم کم استقلال رو یاد میگیره 

این وقت آزادت رو تا میتونی با بچه ها باش ،بهشون برس اینطوری کمتر فکر میاد سراغت 

والله به خدا من که ۲۴ ساعت توخونه با دخترمم ،دیگه داریم به پرو پای هم میپیچیم ،،،حالا بزار بزرگتر بشن خودت از تصمیمت خوشحال میشی 

ممنونم منم همینطور ،خیلی دوست داشتم دوباره باهم حرف بزنیم و گاهی درد و دل کنیم ،نه اینطور نیست میگم ...

یه وقتایی که با هم میریم مدرسه اش ، با افتخار و ذوق به دوستا و مربی و مدیر مدرسشون میگه ببینید این مامان منه مامان من معلمه، خیلی بهم انگیزه میده خیلی ته دلم خوشحال میشم که بچم بهم افتخار می‌کنه.

اما گاهی که به خاطر اینکه کمتر بهش میرسم و کمتر وقت میزارم.

یا خودش گاهی با بغض میگه مامان چرا دیگه باهام بازی نمیکنی ، یا میگه دیگه نرو سرکار من دلم میخواد پیشم بمونی یکم زیر پاک سست میشه.

وقتایی که سر کارم آنقدر دلم براشون تنگ میشه که وقتی میام خونه دلم میخواد. فقط با خودشون وقت بگذرونم.

شاید باورت نشه امسال اولین سالیه که تعطیلات عید اصلا دلم نمی‌خواهد جایی برم فقط دلم میخواد بمونم خونه به بچه هام برسم و با خودشون وقت بگذرونم.

بیشتر ببینید
یه وقتایی که با هم میریم مدرسه اش ، با افتخار و ذوق به دوستا و مربی و مدیر مدرسشون میگه ببینید این م ...

آفرین ببین بچه تو محیط بیرون جایی که براش مهمه دوستاش درموردش چطور فکر میکنن ،چطور خوشحالیش رو بیان میکنه 

اشکال نداره درسته بچه س گاهی دلتنگ میشه گاهی دچار دوگانگی میشه مخصوصا قبل از هفت سال که هر ری اکشنی ،ممکنه باعث ترس بچه بشه ،ولی کم کم بزرگ میشه و به درک محیط اطرافش میرسه 

تورو خدا نگران نباش میگم حالا بزار بزرگ بشن اصلا این موضوع انقدر کم رنگ میشه یه چالش هایی رو باید از سر بگذرونی ،من الان دخترم کم کم داره وارد سن ممیز میشه گاهی کلافه میشم 

قبلا میگفتن بچه هرچه قدر بزرگتر میشه مشکلاتش هم بزرگتر باور نمیکردم 

آفرین ببین بچه تو محیط بیرون جایی که براش مهمه دوستاش درموردش چطور فکر میکنن ،چطور خوشحالیش رو بیان ...

دقیقا درست میگی...

چالش هایی که با دختر بزرگم دارم خیلی بزرگ تر از دختر کوچیکمه.

حتی وقتی میرم سرکار ،کلاس ها با پایه های مختلف کنترلشون متفاوته.

هر چی پایه بالاتر باشه  حرف شنوی کمتر و اختلاف سلیقه بیشتر میشه.

بیشتر ببینید
دقیقا درست میگی...چالش هایی که با دختر بزرگم دارم خیلی بزرگ تر از دختر کوچیکمه.حتی وقتی میرم سرکار ، ...

آره مخصوصا بچه های نسل جدید خدایی اعصاب فولادی میخواد کنار اومدن باهاشون باورت نمیشه از سن ده سال به بعد اصلا یه بُعد دیگه از خودشون رو نشون میدن ،که واقعا پدر و مادر رو سردرگم میکنه 

من اول خیلی شاکی میشدم دخترم از پدرش فوق العاده حرف شنوی داشت ولی الان خدارو شکر میکنم میگم ،،با این حال تحت کنترله 

همسرم که اصلا تو این زمینه به خودش و دخترم سخت نمیگیره معتقده یه بحرانه که زود میگذره

عزیزم صدقه بده واقعا چشم زخم تاثیر داره سعی کن روزی چند تا ایه قران بخونی

انشالله مشکلت حل شه🙏

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
بیشتر ببینید
عزیزم صدقه بده واقعا چشم زخم تاثیر داره سعی کن روزی چند تا ایه قران بخونیانشالله مشکلت حل شه🙏

ممنون عزیز دلم.

بیشتر ببینید
ممنون عزیز دلم.

قربانت

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
بیشتر ببینید