2777
2789
تو تحقیق همینه، ۴ تا بزرگتر و دنیا دیده می رند تحقیق، بعد صحت سنجی می کنند

تحقیق اصلا فایده ای نداره مثلا چی می خواد دستگیرت بشه از چهارتا در و همسایه و همکار هیچی

بزرگ تر دنیا دیده چیه جمع کنید بابا این حرفا رو هنین بزرگترها فقط بلدن گند بزنن به زندگی همه

فقط آشنایی و زمان گذاشتن برای شناخت و جلو رفتن با مشاور 

بقیه اش کشکه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
اشتباه ترین حرف زدن با زن یا شوهر کسیه که جدا شده،به شدت اشتباهه ولی نمی دونم چرا اینجا هی توصیه اش ...

چون خودم خوردم میدونم.

طرفم گفت اون فلان ایراد داشت اخلاقش بد بود و..

خب 

خانوادم رفتن با اون خانم و مادرش حرف زدن و اونام گفتن مشکلی نبود و فلان وو آخرم گفتن تو محل دعا خوندن حسود داشتن وووو 

جنایی انگار 

خب معلومه هرکدوم میگن اون یکی بد بوده..... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا؟ چه کسی بهتر از خانم قبلی که که جدا شده، مشکلات را میدونه؟

😂😂😂دو نفر که جدا شدن فکر کردی یک طرفشون میاد بگه من هم مشکلی داشتم؟همه مشکلات رو می اندازه گردن اون و دره ای حقیقت رو نمیگه

از حسادتش هم که شده بد میگه

فکر کردی زنی که جدا شده چشم داره شوهرش بره دوباره ازدواج کنه

وااای چقدر خنده دار بود حرفت و این توصیه نی نی سایتی ها

کلی نکات دیگه هم هست که طولانی میشه بخوام اینجا بگم

در ضمن با دیدن زن یا شوهر سابق ذهنتون رو خراب می کنید چون اون آدم زمانی با کسی که شما می خوای باهاش باشی بوده  فقط کینه و دل چرکین شدن ایجاد میشه از طرفت

نظرها با هم فرق داره دیگه

این تفاوت نظر نیست عزیزم واقعیت و کار درسته

شما از هر مشاوری هم بپرسی همین رو بهت میگه که اشتباه محض صحبت با همسر سابق

شاید خودش بساز نبوده .

هیچ زنی از خوشی و خوشبختی فرار نمیکنه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

من اینکارو کردم اگه بخوام حق رو بگم و فقط یه ایراد رو بگم ازدواح با مرد مطلقه باید اماده باشی که برای خیلی چیزا ذوقی نداشته باشه برات

ما ز فلک بوده ایم ، یار ملک بوده ایم * باز همانجا رویم جمله که آن شهر ماست 🤍

اصلا... منم با یکی ازدواج کردم که قبلا جدا شده بود. میگفت زن قبلیم ناسازگار بوده خونوادش دخالت میکردن‌

بعدا فهمیدم ناسازگاری اون بدبخت بخاطر خساست های شوهرم، بچه ننه بودن و بیش از حد زیر سلطه خانوادش بودن و دخالت ها و سلیطه بازی های مادرشوهر و خواهرشوهرام بوده. زندگیشو جهنم کردن

و همین کارو با منم کردن. و من و بچه بیچارمو 2 ساله از زندگیمون آواره کردن

کاش قبل از ازدواج میرفتم با زن سابقش حرف میزدم

تو تحقیق همینه، ۴ تا بزرگتر و دنیا دیده می رند تحقیق، بعد صحت سنجی می کنند

خب از کجا معلوم طرف راست یا دروغ بگه .. 

چون بزرگتره؟؟ 

مادر زن خاستگار من  بعد چند ماه بزور از خانوادم  پرسیدم گفت طرف گریه میگرد ما دوسش داریم نمیدونیم چیشد پسر خوبیه ولی باید برگرده چشممون زدن .. تازه گفت تو محل جز ی نفر بقیه قسم میخوردن سرش خوبه  ..

میگم خب این شد دلیل رد کردن خاستگار چون مادر زنش تعریف کرد گریه کرد ؟؟ 

بزرگتر دنیا دیده  منظورت پدره؟ من خاستگارایی داشتم رد کردم پدرم بزور میگفت و چ زندگی افتضاحی طرف بعد خاستگاری من ۲ بار زن گرفت جدا شد پدرم میگفت نه فامیله راست گو درست کار .. 

الان آدما قدیم نیستن دنیا بزرگ شده تحقیق میکنن خوبه ولی بزاری رو اصل که اون صحت و درسته نه .. مخصوصا کسی قبلا ازدواج کرده و جدا شده