2777
2789
عنوان

باز من بعد چند ماه اومدم خونه مامانم شروع کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 49 پست
همین الان برگرد خونتون اونقدرررر نرو و زنگ نزن مامانت خودش زنگ بزنه تو هم گله کن ازش بسه دیگه چقدررر ...

صدبارگله کردم انقدر حق به جانبه ‌که میگه تو ریدی با این بچه تربیت کردنت حالا اصلا هیچکاری نمیکنه این بچه ها همه اسباب بازی هارو قایم کرده ۴تا شکسته ها و داغون هارو آورده که بازی نکنه بچه منم بیشتر اوقات یا بیرون میبرم یا پای تلوزیونه

طفلک بچه ،،مگه چند سالشه که انتظار دارید مهمون که اومد دست به سینه رو مبل بشینه فقط نگاه کنه 

لازم نیست شما هیچ کار بکنی فقط مواظب بچت باش 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

صدبارگله کردم انقدر حق به جانبه ‌که میگه تو ریدی با این بچه تربیت کردنت حالا اصلا هیچکاری نمیکنه این ...

آره از حرفات فهمیدم واقعا بچت آرومه چون من خواهر زادم ۳ ساله شه آتیش پارررررس کل خونه رو به آتیش کشیده عزیزم جایی که بهت احترام نمیزارن دور شو

عزیزم مامان من هم همینطوری بود باهام الان ۷ساله دیگه نمیرم خونشون. فک کن بچه آسم داشت تازه از بیمارستان مرخص شده بود گذاشتم خونه اونا رفتم سر کار اومدم دیدم داییم داره سیگار میکشه پسرم زیر چشماش کبود شده رفته یه گوشه مدام سرفه میکنه. به مامانم گفتم میتونستی به داییم بگی بچه مریضه تازه از بیمارستان مرخص شده سیگار نکشه پیشش گفت والا من روم نمیشه بگم. واقعا از بعضی مادرها تعجب میکنم

الان چ بایدی وجود داره ک میگی باید تا فلان تاریخ بمونم جمع کن برو خونه آت هیچچچچچچ راهکاری جواب گو ن ...

ببین دوره نمیشه مستقیم با یه اتوبوس رفت باید چندتا اتوبوس عوض کنم با یه چمدون سنگین بزرگ و یه بچه و کلی وسیله شدنی نیس حتی شبم باید توراه بمونم

طفلک بچه ،،مگه چند سالشه که انتظار دارید مهمون که اومد دست به سینه رو مبل بشینه فقط نگاه کنه لازم نی ...

ببین فقط می‌خندید و بالا پایین می‌پرید از بس مهمون ندیده ذوق میکرد آخه من خانواده شوهر هم ندارم هیشکی نمیاد خونم زود به زود

چقد هم دردیم من بابام اینطوریه بخدا بچه های داداشم از دیوار راست می‌رن بالا اما دختر من راه بره انگا ...

چه دل گنده ای من احمقم بابا دلم تنگ میشه تو راحت نزدیکه من راهم  خیلی خیلی بیشتره

طفلک بچه ،،مگه چند سالشه که انتظار دارید مهمون که اومد دست به سینه رو مبل بشینه فقط نگاه کنه لازم نی ...

ببین فقط می‌خندید و بالا پایین می‌پرید از بس مهمون ندیده ذوق میکرد آخه من خانواده شوهر هم ندارم هیشکی نمیاد خونم زود به زود

وقتی یکی با بچت بد صحبت میکنه ضایعش کن مثلا در جواب داییت به بچه بگو "نگران نباش مامان ما هم چاقو داریم" یا در جواب مامانت بگو  " مال خودمونه بذار خراب شه فدای سرش" بذار ببینن احترام خودشون هم میشکنه ادامه ندن

وقتی یکی با بچت بد صحبت میکنه ضایعش کن مثلا در جواب داییت به بچه بگو "نگران نباش مامان ما هم چاقو دا ...

منم گفتم نه دایی دوستت داره شوخی میکنه ولی مگه ول کن بودن مامانمم بهانه کرده بود دستش میسوزه بگیر ازش حالا اصلا روشن نمیکرد ها امشب آب پرید گلو بچه سرفه کرد ۴تا قطره ریخت رو فرش دادش دراومد فرشام خراب شد خیس شد 

چه دل گنده ای من احمقم بابا دلم تنگ میشه تو راحت نزدیکه من راهم خیلی خیلی بیشتره

نه بابا راه منم همچی نزدیک نیست ها 

من گلبهارم فک کن باید بیام مشهد از مشهد برم سمت بابام اینا منم هربار اومدیم تنها میام شوهرم اصلا نمیاد 

یه کوله پشتی اندازه کوله سربازا دارم توش پر وسیله لباس واسه یه بچه پنج ساله و یه ده ماهه 

پسرم هم بغلم !!!!

مجبوریم دیگه بابام منو از اول زیاد دوست نداشت اما من دوستش دارم 

یعنی میدونم برم اونجا همون شب اول دلخور میشم 

نهایت یکی دیروز بیشتر نمیمونم 

معرکه میدونی کجاس اینجا که خونه داداشم هم دیوار به دیوار خونه بابامه میخام برم خونه اونا بابام نمیگه نمیخاد بریخخخخخ

توچته پس بخدا اینا ارزومه نمیدونم چرا مادر من اینجوری نیس

ن بخدا سمه سم

حرفم اینه ک مستقل باش ب اندازه خودت 

حتی منم ک مادرم بیش از اندازه پیگیر پسرمه دارم عذاب میکشم

خونمم 2تا خیابون فاصله داره بخدا 

اینا هیچکدوم آرامش نمیاره عزیزم 

آرامش زمانیه ک انقد مستقل‌ باشی ک این چیزا اصلا برات مهم نباشه