2777
2789
عنوان

باز من بعد چند ماه اومدم خونه مامانم شروع کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 49 پست
رآه من بالای ده ساعته 😔

برو نیا تا ازت بپرسن،چرانمیای

دیگه هواگرمه بچتم بزرگ شده،،هفته دوسه بارببرش پارک

کلاس ورزشی براخودتون سرگرم شین

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

آخرین باری که خونه پدرم رفتم برج هفت بود. هزاران بار مادرم بهم بی احترامی کرد هیچی نگفتم سری آخر پسر‌م اومد کلمن ای ریخت توی اشپزخونه کابینتا هم فلزین هزار ویک حرف بهم زد منم تقریبا پنج ساعت دوره خونمون نرفتم دیگه خودش اومد آشتی کرد بعد از دوماه دیگه هم تا الان نرفتم بمونم نهایتش دو روز آخرین بار چهل روز پیش اونجا بودم همشم اصرار می‌کنه بمون اما غلط کنم بمونم برای عیدم شش روز بیشتر نمیمونم البته شوهرمم باهامه اونم بعد چهل روز خوبه هر چند مامان من بد دهن و عصبیه منم باهاش نمیسازم ولی خودم ازش دور کردم و ببین یکمقدار افسرده شدم از تنهایی ولی بهتر از این که برم جنگ و دعوا کنم بچم اذیت میکنن خودمم بدتر دوری و دوستی از همه چی بهتره دور باشی عزیز تری تجربه من اینه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برو نیا تا ازت بپرسن،چرانمیایدیگه هواگرمه بچتم بزرگ شده،،هفته دوسه بارببرش پارککلاس ورزشی براخودتون ...

من همون لحظه گلایه میکنم میگن بخاطر یه توله به مادرت بی احترامی کردی و دوقورت نیمه طلبکار میشه