2777
2789
عنوان

یک حس شیمی بیاد 🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 85 پست
جانم

خ به من حسی داره

دلتنگم میشه 

به من فکر میکنه

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم میشه حس اقای «م» به من میگی و بینمون جی میشهحس افای ح هم میگیی

جس آقای میم مثبته یه کش مکش هایی هست ولی خب نمیدونم بیشتر حس میکنم این میم که فک کنم اسمش مهدیه به جایی برسی تا آقای ح

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
عزیزم میشه حس وحید رو بهم بگی؟؟؟وابنکه صب بسلامت میریم سفر و برمیگردیم؟؟؟

سفر و یه سلامت میرید و میاید ولی وحید  ونمیدونم واقعا حج میوال ها زیاد بود دیگه مثل اول چیزی به ذهنم نمیاد 

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
جس آقای میم مثبته یه کش مکش هایی هست ولی خب نمیدونم بیشتر حس میکنم این میم که فک کنم اسمش مهدیه به ج ...

مرسی گلم چرا ریدلایتون برام اعلان نیومد تصادفی دیدم پیامتونو😱

میگم یعنی اقای«م» دوسم داره؟ بهم میرسیم؟

ت. حس میکنم قدت کوتاهه حساسی و زود رنج شوهرتم خوش اخلاقه یعنی شوخه ولی خب زیاد عصبی میشه و شوهرتم قد ...

من این ماه مریکد نیشم یا باردارم؟ اگ پریود میشم احتمال باردادیم کدوم ماه بیشتره؟ کدوم ماه میفهمم ک باردارم؟

جس آقای میم مثبته یه کش مکش هایی هست ولی خب نمیدونم بیشتر حس میکنم این میم که فک کنم اسمش مهدیه به ج ...

منو نگفتی بگو لطفا ممنونم 🌼

راجب من چی حس میکنی ؟

حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

بیشتر ببینید