2777
2789
عنوان

مامانبزرگم خیلی فرق میزاره

144 بازدید | 16 پست

بخاطر یکی از خاله هام

بقیه بچه هاشو رسما با خاک یکسان میکنه 

هرچی اون بگه اون رو گوش میکنه

در صورتی که بقیه بچه ها هم اینهمه کمکش میکنن همیشه درکنارشن

سیدم هست 

امیدوارم جدش بزنه به کمرش

انصافا فرق نزارید ک دلمون خونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا بیین بپذیرید که قرار نیست مادر بزرگا همه ی نوه ها رو به یه اندازه دوست داشته باشناینم تقصیر تو ن ...

نوه ها که مهم نیست

مامانمو اذیت میکنه

بعدم سر نزنی بهش نمیشه

همش باهمیم

مسافرت و کوفت و ..

نوه ها که مهم نیستمامانمو اذیت میکنهبعدم سر نزنی بهش نمیشههمش باهمیممسافرت و کوفت و ..

خب ببین مامانت با این قضیه کنار اومده و اگر نه بعد از مستقل شدنش که پا نمی شد هر دم به ثانیه بره خونشون

خب ببین مامانت با این قضیه کنار اومده و اگر نه بعد از مستقل شدنش که پا نمی شد هر دم به ثانیه بره خون ...

اونم چاره ای نداره 

میترسه قطع رابطه کنه طاقت نیاره 

مادربزرگم امیدوارم تاوان این کاراشو قشنگ پس بده 

ما کم بهش خدمت نکردیم 

اخه مادرم رو خورد میکنهگریه و ناراحتیه مامانمو میبینم عزیزم

به مامانت بگو به این چیزا اهمیت نده 

منم مامانم خیلی فرق میذاره بین مون مثلا خونه خواهرای دیگم میره خونه ما نمیاد تا زنگش نزنم ولی وقتی میخواد جایی بره ماشین میخواد یاد من میوفته منم میبرمش دلم نمیاد نه بگم 

یا خبری باشه به اونا میگه بیاید به من نمیگه 

کلا آدم حسابم نمیکنه ولی من برام مهم نیس راه خودمو میرم کلا 

مهم آرامش و سلامتیه خودمو بچه هام و شوهرمه که اونم خداراشکر همه چی خوبه اونام به هیچ جام نیس 

مگه چندسال عمر میکنیم که حرص این چیزارو بخوریم

به مامانت بگو به این چیزا اهمیت نده منم مامانم خیلی فرق میذاره بین مون مثلا خونه خواهرای دیگم میره خ ...

پس شما کاملا درک میکنی 

خیلی حس بدیه خودت میدونی

من حس میکنم ما سیاهی لشگریم فقط اونا ادمن

خیلی دلم میگیره از بی توجهی ها

خدا حفظ کنه بچه ها و همسرتو

پس شما کاملا درک میکنی خیلی حس بدیه خودت میدونیمن حس میکنم ما سیاهی لشگریم فقط اونا ادمنخیلی دلم میگ ...

آره عزیزم درک‌میکنم ولی اصلا برام مهم نیس مگه اونا کی اند که به من اهمیت بدند؟من خودم رو بالاتر از این حرفا میدونم که بشینم کسی بهم محل بده خودم محل کسی نمیذارم😅

بعدم اگه جایی لازم باشه خودم وارد عمل میشم همه چیزو دست میگیرم 

انشاالله خدا خانواده شماهم حفظ کنه براخودتون زندگی کنید و خوشیای خودتون براتون مهم باشه مادرتو آرومش کن😘