2777
2789
عنوان

وقتی یه مدت از رابطه میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 17 پست

برات خرج میکنه ببین من ادم مادی ای نیستما ولی مردا پول به جونشون بسته است اگه مثلا قاتی وسایلا برات یه بسته بیسکویت میگیره یا مثلا یه روز گفتی فلان چیزو میخوام میبینی بدون اینکه بهت بگه برات خریده دوست داره 

مشورت هم خیلی مهمه اگه نظرتو اکثر وقتا میپرسه دوست داره 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی تو رابطه متعهدانه هستی مثل ازدواج و نامزدی، چجوری باید برامون تلاش کنه؟ اینو متوجه نمیشم

فرض کن یه بچه داری

اولش نوزاده

مسلما تلاش میخواد و مراقبت

یه جا پیرسه بچت میشه ۱۵ ساله

درسته کمی مستقل میشه ولی بازم تلاش و مراقبت میخواد

و تو تا اخر عمر در قبال بچت مسئولی

رسیدگی نکنی بهش از دستت میره

رابطه هم همینه

یه رابطه خوب کلی خون دل خوردن پشتش هست

تلاش کردن برای رابطه یعنی تلاش کنی این طنابی که بینتون هست قرص و محکم سر جاش بمونه،اگه طنابه نازک شد تقویتش کنی، اگه پاره شد یه طناب جدید جایگزینش کنی محکم تر و قطور تر از قبلی

عشق خود به خود مشکلات رو حل نمیکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید