2777
2789
عنوان

خیلی این فوم رو دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 67 پست
مرسی عزیزم من راستش درماتیپیک گرفتم ضد آفتاب استفاده نکنم؟بنظرت روتین میسلار گارنیر فوم ویتالیر ویتا ...

دیگه پول دادی گلم بزن استفاده کن

من مرطوب کننده سیمپل بیشتر دوست داشتم بازم خودت ببین

ویتامین سی چ برندی گرفتی ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ووالا قیمت ها زیاد دستم نیست یه چیزی که خوب باشه کیفیت مناسب باشه قیمت هم تا حدودی خوب باشه

نیتروژینا رو تعریف میکنن. ولی شما که تازه روتین پوستیتو شروع کردی بهتره یه چیز ملایم تر بزنی

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
ضدافتاب روشن کننده سیسپرسا بخر گلم شما ک داری روتین روشن کننده استفاده میکنی اینو دکتر به مامانم داد ...

پپوستم خیلی خیلی حساسه مستعد جوش هست بند میکنم پر جوش میشه سفیده تخم مرغ باید بزنم کمتر جوش بزنه بعد بند

درحالت معمول هم قربونش بشم کلا جوش 

این ابرسان ها خوبه بگیرم براش؟ خشکه بنظرم پوستم گاهی وقتا حالا که فکر میکنم کشیدگی داره

دیگه پول دادی گلم بزن استفاده کنمن مرطوب کننده سیمپل بیشتر دوست داشتم بازم خودت ببینویتامین سی چ برن ...

ددرسته میگن درماتیپیک اصلا محافظت نداره؟ خوب نیست؟ 

سرم ویتامین سی نگرفتم فوم شست و شو ویتالیر گرفتم 

مرطوب کننده سیمپل پس اگه پیدا کردم حتما میگیرم 

مرطوب کننده درمالیفت زدم حس بد گرفتم یهو حس میکنم ی چیزی پوستمو کلا بسته مثل نایلون اومده نمیزاره نفس بکشه پوستم ولی در کل خوب بود برای پوستم این مرطوب کننده

ددرسته میگن درماتیپیک اصلا محافظت نداره؟ خوب نیست؟ سرم ویتامین سی نگرفتم فوم شست و شو ویتالیر گرفتم ...

اره منم شنیدمش

ببین گلی جان اینبار ک خاستی ضداقتاب بخری اینو بخر ( سنتلا ۱۰۰۴)عالیهههه سبک مثل یه ابرسان ولی اصلشو بخری ... اصلش وقتی خود کرم رو ک باز میکنی روی اون تیوپش دوتا نقطه داره ولی فیکش یدونه وسطش داره ، حالا هروقت خاستی بخری بهم بگو بهت بگم ی جا اصل بخری

ببین من عاشققققق این ضدافتابم انقد ک ماهعععع

اگه پولت رسید و محدودیت نداشتی یه ابرسانم بخر عالی میشه توی روتینت 

مرطوب کننده سیمپل سبکه واقعا زود جذبم هست اگه جوش داری لایت بخر اگه خیلی خشکه پوستت ریچ بخر

اره منم شنیدمشببین گلی جان اینبار ک خاستی ضداقتاب بخری اینو بخر ( سنتلا ۱۰۰۴)عالیهههه سبک مثل یه ابر ...

مرسی عزیزم واقعا ممنونم

راستش هم خشکه هم جوش دارم لافارر چطوره سری بعد لافارر بگیرم ضدافتاب؟

خیلی دوست دارم سبزه ام سفید شم تونر گارنیر ویتامین سی چطوره عزیزم؟ فوم هم که ویتالیر دارم ویتامین سی داره تونر هم ژنوبایوتیک میخوام روشن کننده بگیرم

مرسی عزیزم واقعا ممنونمراستش هم خشکه هم جوش دارم لافارر چطوره سری بعد لافارر بگیرم ضدافتاب؟خیلی دوست ...

پوستت کم آبه قشنگم

ویتامین سی ک میگیری حتماااا باید برند خوب بخری چون ویتامین سی اکثرشون باعث جوش میشه و بدتررر خراب میشه کار .

لافارر من داشتم بی رنگشو بی نهااااایت چشممو میسوزوند ینی میرفتم وضو بگیزم میرقت تو چشمم انگار سوزن سوزن میزدن خیلیییی بد بود برای من ، ولی اگه پولت به سنتلا نمیرسه سیسپرسا خیلی خوبه بعدشم برایت مکس ..از لافارر بهترن مطمئن باش صدرصد

ببین گلی نمیدونم که اینا واقعا جوابه یا نه برای روشن شدن پوست ولی هرچیزی ک بلد بودم راجب ابرسان و ضدافتاب اینا بهت گفتم

اینم دقت کن اگه پوستت کدره بی حاله ی جاش تیره اس ی جاش روشن منظورم صورتته ..پوستت دهیدراته اس و از یه ابرسان و مرطوب کننده استفاده کنی خودش ی درجه پوستتو سرحال و روشن میکنه 

پوستت کم آبه قشنگمویتامین سی ک میگیری حتماااا باید برند خوب بخری چون ویتامین سی اکثرشون باعث جوش میش ...

مرسی عزیزم 

سرم ویتامین سی نمیخوام بگیرم فقط محصولات حاوی ویتامین سی میخوام بگیرم فقط استرس جوش دارم

جوش میزنی گلم؟؟بعد اینکه از حموم میای یا صورتتو میشوری احساس کشیدگی داری؟؟؟مثلا اینجوری هستی ی جاهای ...

اره همشونو هستم فقط جوشام زیرپوستیه

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
اره همشونو هستم فقط جوشام زیرپوستیه

صورتتو تمیز نمیشوری گلم 

شوینده چی میزنی ؟؟ ارایش زیاد میکنی؟؟؟

ی مدت کرم پودر و اینا نزن اصلااا

رو بالشتیت عوض کن هر هفته

و قند و شکر و کیک و شیرینی و چیپس و اینا حذفففف مطلق کن

ببین چطور میشه

برای من اینا جواب بود 

صورتتو تمیز نمیشوری گلم شوینده چی میزنی ؟؟ ارایش زیاد میکنی؟؟؟ی مدت کرم پودر و اینا نزن اصلااارو بال ...

شوینده ویتالایر میزنم. نه آرایش اصلاا نمیکنم

الان پوستم دهیدراتس؟ 

بیشتر ببینید
شوینده ویتالایر میزنم. نه آرایش اصلاا نمیکنمالان پوستم دهیدراتس؟

اگه گلم احساس کشیدگی میکنی اره 

روبالشتی رو عوض کن 

ورزش کن

قند و شکز حذف کن تاجایی ک میتونی صفرکن

اینا واقعا تاثیر داره

یه ابرسان و مرطوب کننده بیار توی روتینت واقعا تاثیر خوبی داره حتی روی جوشات 

منم مثل شما بودم

پریودت منظمه؟

اگه گلم احساس کشیدگی میکنی اره روبالشتی رو عوض کن ورزش کنقند و شکز حذف کن تاجایی ک میتونی صفرکناینا ...

اره منظمه. نیاسینامید اوردینری خریدم میخوام بزنم حالا نمیدونم تاثیر داره یا نه

بیشتر ببینید