2777
2789

یعنی چی

یعنی دقیقا چیکار کنیم؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋  یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋

منم سوالم همینه چون خودمم سختگیرم بیش از اندازه🤦‍♀

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اول بگو، مجردی یا متاهل؟

مجرد عزیزم

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋  یه دختر زیبا🥺❤️ خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 یک عدد دانش آموز سمپادی🦋

منم سوالم همینه چون خودمم سختگیرم بیش از اندازه🤦‍♀

منم همینطور عزیزم 🥲

برداشت خودت چیه از این حرف؟

ببین مثلا من نمیتونم برم مسافرت میتونم خون خودم و همسرم رو‌ بکنم تو شیشه زهرمار کنم زندگیو‌ یا میتونم بخندم‌تو‌ی لحظه لذت ببرم.

حالا خیلیا میان میگن فلانی رفت مسافرت ما نرفتیم .یه غذا بیرون نخوردیم .

مثلا غذا شور شده یا بی نمکه.یکی پشت سرت حرف زده، به کتف بگیری.کار و درس تو رو نظم و برنامه انجام بدی ...

مرسی عزیزم 

کلا واسم زیاد مهم نباشه و حرص وجوش نخورم درسته؟

برداشت خودت چیه از این حرف؟ببین مثلا من نمیتونم برم مسافرت میتونم خون خودم و همسرم رو‌ بکنم تو شیشه ...

من خودم به نظرم اینطوریه که زیاد واس چیزی حرص نخورم ولی بیخیال بخیال هم نباشم در حد وسط باشم 

مثلا واس کنکور تلاش،کنم ولی اگه قبول هم بشم یا نشم اونقدر مهم نباشع

مرسی عزیزم کلا واسم زیاد مهم نباشه و حرص وجوش نخورم درسته؟

اینکه ببینی و آگاه باشی .

مثلا الان یکی‌یه چیزی میگه از خانواده ات میتونی حرص بخوری هزار درد و مرض بگیری .یا اینکه با آگاهی کاری نکنی یا شرایط رو‌اروم نگه‌داری

مرسی عزیزم کلا واسم زیاد مهم نباشه و حرص وجوش نخورم درسته؟

ببین معنی اش این نیست که نسبت به وظایف و کارهامون بی تفاوت باشیم. اما رو مخ خودمون هم نریم.

مثلا وای چرا صورت ام اینطوریه، لباسم اونجوری نیست.

بقیه نسبت به من چه فکری می کنند و ....

من خودم به نظرم اینطوریه که زیاد واس چیزی حرص نخورم ولی بیخیال بخیال هم نباشم در حد وسط باشم مثلا وا ...

کنکور همچین معقوله مهمی نیست ولی درست گفتی در لحظه زندگی کن.

کتاب نیروی حال رو بخون