2777
2789
عنوان

گلزار ازدواج نکرده و ملت رو مسخره کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 49 پست
اینهنه توضیح دادم که اصلا این حرفا بخاطر قراردادش با صدا و سیما بوده

غیر باوره باید خیلی اوضاعت خیط باشه یا اوضاع صدا سیما خیط باشه که همچین افتضاحی به بار بیارن و احساسات طرفدارانشو به مسخره بگیره 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بله مامانشهنمیدونم خاله شهناز به خالم گفته پسرم گیر کرده تو منجلاب و...

یعنی این آیسان یا معصومه وجود خارجی نداره ؟ اخه میگفتن چند سال همخونه ش بوده گلزار حامله ش کرده و از ترس آبرو گرفتتش

غیر باوره باید خیلی اوضاعت خیط باشه یا اوضاع صدا سیما خیط باشه که همچین افتضاحی به بار بیارن و احساس ...

پبجشو ببینین حرفم رو باور میکنین

یا ویکی‌پدیای ایشون که هیچ اسمی از این خانم نیست

که حتی اسمش نمیاره فقط به جملات کلیشه ای و بدون احساس بسنده میکنه

همون مصاحبه رو ببینین،  کلماتش خالی از احساس و بدون عشقه ، انجام وظیفه میکنه فقط 

یعنی این آیسان یا معصومه وجود خارجی نداره ؟ اخه میگفتن چند سال همخونه ش بوده گلزار حامله ش کرده و از ...

خب خوشگلم فرضا من دروغ میگم

الان دو سال میگذره

اگر اون حواشی راست بود ، کجاست بچه؟

بعد شما گفتی این یعنی دوست داشتن منم گفتم نشنیدم از عشق و علاقه به خانم نداشتش حرفی بزنهگفت از ازدوا ...

اونجاکه گفت آیسان غذاش خوشمزه س چی

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
پبجشو ببینین حرفم رو باور میکنینیا ویکی‌پدیای ایشون که هیچ اسمی از این خانم نیستکه حتی اسمش نمیاره ف ...

آره شک برانگیز که هست همه ی ماجرا ولی باور کردنش سخته عمق فاجعه زیاده 😆 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
کسی که ح...وقتیه، عمق فاجعه همه کاراش زیاده

مردم شدن مسخره ی سلبریدیا ، بعد میگن چرا آدمای سم زیاد شدن بیا اینم از الگوی نوجوونا 

دنیای بدون گلزار 😅

بیشتر ببینید
مردم شدن مسخره ی سلبریدیا ، بعد میگن چرا آدمای سم زیاد شدن بیا اینم از الگوی نوجوونا دنیای بدون گلزا ...

میدونم حرفم باور ناپذیره واقعا 

ولی خودتون یک نگاه به پیج این آقا بندازید صحت صحبتم بهتون ثابت میشه

میدونم حرفم باور ناپذیره واقعا ولی خودتون یک نگاه به پیج این آقا بندازید صحت صحبتم بهتون ثابت میشه

یه دستیه قشنگی بود ولی خب جوابتو میدم از ابهام در بیای 

پیجشو ندارم من 😅

بیشتر ببینید
Rezagolzar

حله مرسی 

بیشتر ببینید