2777
2789
عنوان

بنظرتون من کار بدی کردم

162 بازدید | 14 پست

من بایکی چندسال اشنا شده بودم وهمو خیلی دوست داشتیم

من قبل اشنایی چون ازاسمم خوشم نمی یومد اسمم رو تغییردادم و اسم جدیدم رو بهش گفتم چون دوست داشتم بااسم جدید صدام بزنه کار بدی کردم گفتم اسمم اینه

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب پس دیگه اسمت همینه چرا باید اشتباه کرده باشی نگران نباش بعدا اگه دوست داشتی بهش بگو عوض کردم

اخه از اسمم قبلم خیلی بدم میاد میترسم یجا تحقیق کنه

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
خخخخخخ جدی شدیدو نگفتی ک سرکارش گذاشتی؟

ن یادم رفت کلا 😂 

یبار بابام نزاشت برم شلمچه چون معتقد بود با مدرسه برم ی اتفاقی برام میفته حالا این هی میگفت شما ۸ تا بچه اید براش فرقی نداره ك😂😂😂 یجا سوتی دادم ک خواهر ندارم می‌گفت یعنی ۷ تا داداش داری 

اخه از اسمم قبلم خیلی بدم میاد میترسم یجا تحقیق کنه

پس قبل اینکه تحقیق کنه خودت بهش بگو اگه بفهمه و تو نگفته باشی ممکنه دیگه بهت اعتماد نکنه خجالت هم نداره اون اسمو ک تو انتخاب نکردی خانوادت انتخاب کردن بهش بگو ولی تاکید کن ک دوست نداری با اون اسم صدات بزنه بگو قبل اینکه خودش بفهمه

پس قبل اینکه تحقیق کنه خودت بهش بگو اگه بفهمه و تو نگفته باشی ممکنه دیگه بهت اعتماد نکنه خجالت هم ند ...

ممنون

وای جررررررر بیچاره ترسیده گفته پدر ب کنار این هفت داداشو کی راضی کنه؟ خخخخ

حالا این خوب بود من ی روز نشستم براش میگفتم من خیلی ناراحتم دختر خاله ندارم بجاش ۱۳ تا پسر دایی دارم ۲ پسر خاله 

بنده خدا فقط نگاه میکرد🤣

حالا این خوب بود من ی روز نشستم براش میگفتم من خیلی ناراحتم دختر خاله ندارم بجاش ۱۳ تا پسر دایی دارم ...

وای خدا نکشتت خخخخ حالا گفته یکی یدونه دختر ی دودمانو بخوام بگیرم باید از هفت خان رد شم خخخخخ