2777
2789
عنوان

این مدل رسم دید و بازدید چقدر مسخرس🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 42 پست

ما زنگ میزنیم میگیم اگه خونه اید مثلا یه ساعت دیگه میاییم یه سر ببینیمتون

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من انقد بدم میاد سرزده میان دیشب نزدیک بیست نفر سرزده ریختن خونمون 😐😐😐لامصب خبر بده اصلا شاید به ...

عید همه اماده ان خب مشخصه ۱۳ روز مهمان داری 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

وای ما یکسال دید و بازدیدمون خیلی باحال بود همه با هم میرفتیم خونه طرف بعد اونا هم میگفتن بعدش میرین خونه کی اینا هم میگفتن خونه فلانی بعد اونم میگفت صبر کنین ما هم حاضر بشیم بیایم بعد همینطور این چرخه ادامه داشت و تعداد زیاد میشد انگار میرفتیم جنگ 

همون موقع هم برای من خیلی مسخره بود هعییی میخندیدم هعییی مامانم میزد تو پهلوم😂

واقعاً خاطره سمی هست 🤦🏻‍♀️

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یعنی خونه نیستی

خب تو‌عصر ارتباطات این مدل مهمونی رفتن منسوخ شده ادم جایی میخواد بره قبلش خبر میده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عید همه اماده ان خب مشخصه ۱۳ روز مهمان داری

وا چ حرف مسخره ایه آدم خونه هر کی میخواد بره در هر زمانی باید اطلاع بده مخصوصا اگه قراره با تعداد بالا بره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

خاله من یک روز میشینه

قبلش هم به همه میگه اون روز بیایید

ولی.خب اگه همین حرکتو اگه مامان من میزد حرف درمیوردن

میگفتن مگه شامه که وقت تعیین میکنه

خوبتون شد؟   همینو میخواستین؟؟؟؟ منظورم به تیر ۴۰۳ هست

چون دوس داری زود یه چیزی بنویسی درست نمیخونی😂

اگه اینطور بود ده نفر دیگه هم نظرشون با من یکی نبود 

یه دور از اول تاپیکتو بخون شاید متوجه شدی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

زنگ بزنید

عذر میخوام اینو میگم ولی زنگ نزدن بی فرهنگیه 

ما حتی به پدر مادر زنگ می‌زنیم،  شاید یکی خونه نیست یا نمیخواد بقیه رو راه بده خونش 

یکی دعوا کرده یکی شرایطشو نداره

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن