2777
2789
عنوان

هفده سالمه میخولم اقدام به بارداری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3849 بازدید | 174 پست

نه کارت مطلقا اشتباه است چون اگر الان رو هوایی با وجود بچه قطعا معلق میشی و یه فشار و ماجرای جدید به ماجراهای قبلیت اضافه میکنه

و اتفاقا باید سفت و سخت پیشگیری کنی که حامله نشی

چون الان بدون بچه شاید بتونی راهی پیدا کنی برای نجات

اما با بچه مجبوری بسازی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هواست بعدا میخای بزایی

میخوای درسته نه میخای 

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید

دلم میخواد فحشت بدم اخه ادم ناقص العقل مگه بچه اوردن مسخره بازیه 

تو اصلا بلدی خودتو بشوری که بچه هم بیاری

اونم با این زندگی

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد💜درست وقتی کرم ابریشم فکر کرد که زندگیش تموم شده و فشار پیله اش در حال خفه کردنش است،پیله گشوده شد و شروع به پرواز کرد.سختیهای ما مثل پیله اند وجودشان برای تکامل لازم است.

بیشتر ببینید
هیچی از زندگی من کسی نمیدونهاز دعوا هایی که من کشیدم از استرس هایی که من کشیدم از سختی هانمیخوام طلا ...

می‌دونم عزیزم سخته ولی اگه بچه اتیسمی بشه چی داغونتر میشی 

خیاط و طراحی لباس هستم😌

معناد شده۱۰ سال ازم بزرگهبرام هلاک بودش ولی چند وقته سرد شدهاحساس میکنم یه اتفاقی افتاده

معتاد...عجب...

بگردم الهی

تو فقط 17 سالته

بابایی داداشی عمویی دایی ای چیزی ندارین بدین بخوابوننش کمپ درست شه؟

بدخلقیاش سر مواده...پولش داره میره و اعصابشم همینطور برا همین پرخاشگر شده

چی مصرف میکنه؟

اگه شیشه ایناست مراقب باش توهم زدنی بلایی سرت نیاره

https://t.me/sayarak_822 ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بیشتر ببینید
نکن لطفا اومدیم و با بچه خوب نشد (که قطعا نمیشه)اون بچه ی بیچاره رو میخوای چیکار کنی؟اون بچه باید قر ...

من چیکار کنم ها

بخدا راضی ام بخوابم پانشم زندگی نکردم من 

من فقط نفس میکشم

کسی منو دوست نداره هرشب با گریه میخوابم

کسی منو درک نمیکنه

الانم میگم میخوام بچه دار شم همه دعوام میکنن اینجا

معتاده با این وضع بچه نیاریا

اون بچه فقط میشه کتک خورِ باباش

https://t.me/sayarak_822 ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بیشتر ببینید
اون وقت دلت نمیسوزه برای اون‌بچه ؟ایتقدر خود خاه نباش لطفا

خودخواه درسته نه خودخاه

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید