2777
2789
عنوان

چرا یه مادر نمیتونه زایمانشو خودشو انتخاب کنه 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 105 پست
عزیزم من پزشک عمومیم.این ظالمانست که اجباریه بله. ولی واقعا منی که اتاق جراحیو دیدم بهتون میگم طبیعی ...

من سزارین اختیاری کردم واقعا راضیم هزاران بار برگردم عقب بازم سزارین اختیاری انجام میدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سزارین خیلی خوبه...دوتا بچه آوردم خیلی راضیم صدتا هم بیارم سزارین انجام میدم.....راجع به تاپیک قبلی ت آره حتما قرض بده چه اشکال داره پدرشه....قرار نیست که کفه ترازو بزاریم که اگه به ما کمک کردن کاری براشون کنیم .....پدر مادر بحث شون از همه جداست.....

انقدرم سخت نیست سزارین یعنی میشه درخواست داد و انجام داد

یه بدبخت شغل نداشته باشه و چشمش به دست شوهرش باشه چی ؟ 

وقتی اون مرد نفهم نخواد زیر میزی بده یا هزینه کنی چی ؟؟؟ 

چرا اتفاقا واسع بعضیا خیلی سخته 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

انقدرم سخت نیست سزارین یعنی میشه درخواست داد و انجام داد

براسزارین اگه جلوشون تشنج کنی هم اهمیت نداره تادم مرگ مادرومیبرن بعدمیگن داره تظاهرمیکنه دوستم ۱۲ساعت دردکشیدبعدش بردنش براسزارین انقددردداشت که ازدردبیهوش شد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
پس مشخصه نه خواهرت پزشکه نه خبر داری.اره رفتی درخواست دادی گفت چشم.بیخیال بابا

بله واقعا توبیمارسنان خصوصی انجام میدن دیکه برو بگو سز میگن باشه من خودم راحت بی دردسر سز کردم