2777
2789

یکم پس انداز در حد 6 تومن دارم.با همینم میشه ی انگشتر زیر یک گرم بخرم خودمم بیشتر طلای ظریف میپسندم ولی خیلیییی سبک میشه.ی سکه 600 سوتی برای پس انداز پارسال خریدم.اونو بفروشم بذارم روی پولم ی انگشتر سنگین تر بخرم؟ 

ولی مشکلم این میشه ک من هدفم پس اندازه اگر انگشتر بخرم دیگه دلم نمیاد بعدا بفروشمش😑😂چه کنم

اینم بگم شاغل نیستم ک صبر کنم پولم بیشتر شه اگر بمونه تو کارتم خرج میشه

نظرسنجی
جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۶۰۰ سوت واسه سرمایه بدرد نمیخوره انگشتر بخر حداقل لذتش رو ببری

همینجوری گرم گرم جمع میشه زیاد میشه دیگه🥲یکی دو سال دیگه هم درسم تموم میشه میرم سرکار اون موقع مثلا میتونم بفروشم گوشی یا لپ تاپ بهتر بخرم.ولی خب مشکل اینه ک انگشتر هم میخوام😂

چون گفتی برا سرمایه گذاری خرید و فروش طلا فقط ضرر

یعنی سکه بخرم؟ انگشتر اگر بخوام بخرم بدون اجرت میخرم.

هر جور راحتی ولی بهای انگشتر هم بالا میره کم اجرت ضررش کمتره

اگر انگشتر بخوام بخرم بدون اجرت میخرم.بازم ضرره؟ 

طلا تو کوتاه مدت ضرره هر چی خریدی چندسال به فکر فروشش نباش

البته وضعیت سیاست هم مشخص نی یهو دیدی با امریکا توافق کردن همه چی کشید پایین😐توافق هم نکنن ک کلا همه چی میپاشه از هم باز میکشه پایین😂