2777
2789
عنوان

قانون های ظالمانه

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 75 پست
اصلا مهریه میخوایم چیکار؟؟؟؟ عقل خودتون مگه کالا ییم که بیان بخرن ما رو ؟؟؟ تنها کاری که خانوما رابد ...

تو مهریه هم نخایی تو این کشور بازم هیچ ارزش و جایگاهیی نداری 

(((( کاربری دست دو نفره ))))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بشدت تابع قوانین اروپایی هستم و تمام...مهریه و ۴ تا زن و چرت و پرتایی که فقط مردم و از دین و خدا ...

وای حقوق حداقلی رو ندارن خانم ها اینجا چه برسه به این ارمانشهری که شما میگی عزیزم.

خانمایی که میگن مهریه مهم نیست 

مهریه واسه اینه که زن باخت نده

مرد زنو میگیره زنه میشه چهل ساله مرده میره دنبال یه زن جوونتر و این زن بدبختو طلاق میده اون زن دوباره 25 ساله نمیشه عمری که به پای اون مرد گذاشته برنمیگرده بهش اون مرده راحت بره واسه زن جدیدش خرج کنه؟! حداقل این زن اول حق داره کلی پول بگیره از اون مرد به یه مالی برسه مثل دیه میمونه 

کاربری دست دو نفره

عزیزم این کوتاه امدن نیست مگه فقط مردها نیاز جنسی دارن

منم میگم عزیزم چطور مردا همه زندگیشون در ارتباط با مسائل جنسی میچرخه و تمام ارزش زن رو د این میدونن ما خانم ها هم دقیقا همچین نگاهی فقط به مردا داشته باشیم اینطوری دیگه هزار و یک قانونم بزارن میدونن هیچ زنی کوتاه نمیاد و هیچ زنی براش مهم نیست که قوانین چی هست طبق خواسته خودش زندگی میکنه پس اینطوری میشه که قوانین ضد زنشون و جمع میکنن

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
همین دیگه عزیزم قانون و اونا نوشتن با اعتراض و بدبخت شدی م بدبخت شدیم من و تو م درستش نمیکنن چون فقط ...

اروپا زندگی نمیکنیم بخاییم طبق قانون فرهنگ اونا زندگی کنیم 

زن های اروپایی خیلی بیشتر حق و حقوق های دیگ دارن ک ما حتی نصف اش هم نداریم ! 

خانمایی که میگن مهریه مهم نیست مهریه واسه اینه که زن باخت ندهمرد زنو میگیره زنه میشه چهل ساله مرده م ...

فک کن مهریه  رو بخای ب کسی ببخشی ک ی عمر کوچیکت کرده کتکت زده خیانت کرده !! 

اگر بخوان واقعا مسلمان باشن اینجوری نمی شد و قوانین رو دو طرفه اصلاح میکردن هم به نفع خانم ها و هم آقایون.

زمان پیامبر ،پیامبر اومدن و ازدواج های مختلف و مسخره رو محدود کردن به چهار زن،به زن حق استقلال در دارایی و حق کار کردن دادن.نفقه و مهدیه و ارثیه تعلق گرفت.اگر با همین روش پیش می‌رفت الان اوضاع خانم ها خیلی بهتر بود.ولی به نفع یه عده نیست و تو قوانین فقط مردها رو در نظر میگیرن.

خوب از اون طرف یک عده خانم میگن اموال به نام افراد دیگه میزنن و راحت طلاق میدن این دسته از خانوم ها ...

خیلی جنس مون و ضعیف کردن دقت کردی؟؟؟ 

مرد طلاق میده بده گردنش خورد جهنم انگار تنها  فقط یک تحفه در این جهان هست ...

مردی که با ترس مهریه بخواد بمونه همون بهتر که نمونه 

اروپا زندگی نمیکنیم بخاییم طبق قانون فرهنگ اونا زندگی کنیم زن های اروپایی خیلی بیشتر حق و حقوق های د ...

من کلا از ریشه با همه چیزشون مخالفم ....

تمام قوانین و چرت و پرتی که فقط به خاطر اینه که زنی نفس راحت نکشه ...

پس همون بهتر ایران اروپا بشه حداقل بدبختی زنا مقصرش فقط عرضه زنه نه اینکه کلید بدبختی یا خوشبختی یک زن تو دستای مرد دیگه باشه

خلاصه مهریه رو هیچوقت نبخشین چون تنها حقتونه 

خودتونم با حرف های مسخره ک من کالا نیستم گول نزنید همینطوریشم ما جز دستگاه جوجه کشی و برده ج،نسی چیز دیگ ایی نیستیم !!! 

اگر بخوان واقعا مسلمان باشن اینجوری نمی شد و قوانین رو دو طرفه اصلاح میکردن هم به نفع خانم ها و هم آ ...

الان خانم ها میگن ما این همه در خونه کار میکنیم فلان می کنیم خوب اصلا در اسلام کارهای خونه به عهده زن نیست جهیزیه به عهده زن نیست 

تماما کشورهای عربی و حتی برخی از نقاط کشورما برای کارهای خونه  خدمتکار میگیرن از اون طرف جهیزیه هم میدن مثل عرب ها ، کرد ها و جنوبی ها