2777
2789
عنوان

قانون های ظالمانه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 75 پست
همین دیگه آنقدر کوتاه اومدیم سوارمون شدن منتظر قانون و چرت پرت موندن یعنی خریت محض چون هیچ نجات دهند ...

نمی شه که هیچ کس ازدواج نکنه.ازدواج برای خیلی از خانم ها مثل اسارت میشه.نباید حقی داشته باشن که اگر جایی به مشکلی برخوردن عادلانه در موردشون قضاوت بشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یه جوری نمیگم مردا،تو جامعه دو جنسیت بیشتر نداریم که یکی داره به واسطه زوری که داره حق دیگری رو ...

همین دیگه عزیزم قانون و اونا نوشتن با اعتراض و بدبخت شدی م بدبخت شدیم من و تو م درستش نمیکنن چون فقط دارن اسم خرا رو یدک میکشن باید فقط سرکش و سلیطه بود بخدا قسم راست میگم اصلا کلید تمام موفقیت ها و آرامش اعصاب ها و زندگی خوب در همینه انگاری کلا از همچین زنایی میترسن همه شون تجربه ۱۴۰۱ نشون داد دیگه

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.

اینجا امریکا نیست 

مهریه تنها پشتوانه زنه

به اندازه کافی همچی ضد زنه

اصلا همچی تقصیر زنه 😑😑😑😑😑

هم ایرانم هم ویرانم هم درسهایم را نمیخوانم. خدایا اگه بمن هزار میلیارد پول بدی بحال تو فرق نداره ولی برای من داره پس لطفا بده 🤣😔🎀

من بفکر حق دختران سرزمینم هستم که به عنوان یک انسان بخشی از این جامعه رو تشکیل میدن

عزیز حقوق ازدواج بگیرید یا جای سکه، طلا و ملک بزنید 

البته در ادامه هم یک عده گفتن میخوان حق طلاق رو دونفر داشته باشن

من بفکر حق دختران سرزمینم هستم که به عنوان یک انسان بخشی از این جامعه رو تشکیل میدن

اینجا جایی که بخاطر پوشش ات قضاوت غلط میشی

نفس بکشیم میگن خرابه

حرص نخور

هم ایرانم هم ویرانم هم درسهایم را نمیخوانم. خدایا اگه بمن هزار میلیارد پول بدی بحال تو فرق نداره ولی برای من داره پس لطفا بده 🤣😔🎀

مهریه اتفاق حق زنه تو این جامعه اگه همه چیز درست تمام حق و حقوق مارو دادن زن ستیزی زو کمتز میکردن ما ...

خوب حقوق رو بگیرید الان پسرا خیلی راحت حقوق ازدواج رو میدن گیر سکه دادن نباشن میترسن دیگه با این وضعیت زندگی ها و اجتماع 

نمی شه که هیچ کس ازدواج نکنه.ازدواج برای خیلی از خانم ها مثل اسارت میشه.نباید حقی داشته باشن که اگر ...

من بشدت تابع قوانین اروپایی هستم و تمام...

مهریه و ۴ تا زن و چرت و پرتایی که فقط مردم و از دین و خدا زده کردن پیشکش و ارزونی خودشون...

قشنگ مثل آدم دو طرف یه زندگی و بسازن وقتی م خواستن جدا شن همه چیز نصف نصف حتی حق حضانت و دیدن بچه ها م شبیه هم 

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
من بشدت تابع قوانین اروپایی هستم و تمام...مهریه و ۴ تا زن و چرت و پرتایی که فقط مردم و از دین و خدا ...

خوب از اون طرف یک عده خانم میگن اموال به نام افراد دیگه میزنن و راحت طلاق میدن 

این دسته از خانوم ها اعتقاد دارن مهریه اهرمی برای ترس و فشار روی مرده که راحت طلاق ندهد

ببینید خوبه تو این سایت اینهمه می‌بینید که خانم ها چه طلم هایی بهشون شده و چه چیزهایی رو باید تحمل کنن.چرا ؟ چون مردها میدونن همه قانون ها به نفعشونه.چرا صیغه کردن رو نباید از بین ببرن؟ اما دستشون رو گذاشتن رو مهریه و بی خیال نمی شن.