2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیلی فرق هست وای مخصوصا اینها که کرم پودر اشغالی میزنن اه انگار مجبورن

واقعن،من یمدت پیش اجیم کرم گرفته بود برا عروسی دو میلیون هزینه کرد میگف وقتی میزنم انقد خوب میخوابید رو پوست 

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

خیلیلباس گرونم همینه. اونی که قیمتش ببالاتره و جنس پارچه‌اش بهتره و بهتر رو تن میشینه

دقیقن من همیشه فک میکردم پارچه مازراتی مزخرف ترین پارچس بعد متوجه شدم اون پارچه ای ک من خریدم چرت بوده وگرنه مازراتیم قیمتا مختلف داره و گروناش اتفاقن خ خوبه

مامانم یه ضد افتاب نسبتن گرون خریده بود خیلیم گرون نی ولی تقریبن قیمتش پنج برابر ضد افتاباییه ک من م ...

من ضدافتاب مای دارم همینجوره خیلی ام ارزونه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
ببین من میگم باید متخصص تجویز کنه یهو میبینی میری میلیونی پول میدی ولی اشتباه استفاده میکنی باید متخ ...

البته متخصصی که بهش اعتماد داشته باشی

چون یکسریا با داروخانه یا اون برند قرارداد دارند و همونو نسخه میکنن

ببین من میگم باید متخصص تجویز کنه یهو میبینی میری میلیونی پول میدی ولی اشتباه استفاده میکنی باید متخ ...

متخصص دو برابر پول کرم فقد هزینه ویزیت میگیره رفته بودیم داروخونه زنه معرفی کرد مامانم دگ خرید فک کردم رف تو پاچمون

من یه آبرسان صورت استفاده میکنم ارزون قیمت هست انقدر برای پوست من خوبه آبرسان خارجی و گرون قیمت خرید ...

منم کلن همیشه ارزون استفاده میکنم ولی بنظرم گروناشون اکثرن خ بهتراز ایناییه ک استفاده میکنیم

متخصص دو برابر پول کرم فقد هزینه ویزیت میگیره رفته بودیم داروخونه زنه معرفی کرد مامانم دگ خرید فک کر ...

نه بابا ویزیت اونقدرا هم بالا نیست اگه قرار باشه ادم پول زیاد بده بهتره که پول متخصص بده

من خودم موهام چرب بود شدید گرونترین شامپوها هم میزدم اخر سر متخصص بهم یه شامپوی طبی داد که دوای دردم اون بود که باید هفته ای یه بار میزدم 

نه بابا ویزیت اونقدرا هم بالا نیست اگه قرار باشه ادم پول زیاد بده بهتره که پول متخصص بدهمن خودم موها ...

شامپو چی بهت داده منم زود ب زود چرب میشه