2777
2789

خب تو دکورش بوده دیگه اگه سالمه چه اشکالی داره؟ لباس نیست که بگی تنش کرده 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام از خونت ی چیزی بردار ببر بگو دوتا خریدم یکی برای تو یکی برای خودم تو خونم دیدی فکر نکنی از خونم ...

اخه اصلا شوکه ام

میدونی

اصلا حتی دنبال این نیستم تلافی کنم یا چی

فک کن خوشحالی یکی برات کادو اینا گرفته

یهو یکی از کادوهاشو توی عکس قدیمی ببینی

من الان درک نمیکنم

خواسته دست پر بیاد 

از خساست بوده

از چیه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب تو دکورش بوده دیگه اگه سالمه چه اشکالی داره؟ لباس نیست که بگی تنش کرده

اصلا مشکلی نیست

وقتی دو تا دوست مثلا باشن دو نفر

ولی یکی باهاش رودرواسی داری

چرا باید یه چیزیو کادو پیچ کنی

بعدم بگی رفتی از فلانجا خریدی

میدونی منظورم چیه؟؟

مثلا میگفت این خوشگله یادگاری میدمش به تو

خیلی خوشحال میشدم

الان شوکه ام

بابت دروغ گفتنه

ک قشنگ توی کیسه حباب دار پیچیده

گفته از فلانجا خریدم برات

برا مادرم خرید میکردیم

ایینو دیدم گرفتم

اخه اصلا شوکه اممیدونیاصلا حتی دنبال این نیستم تلافی کنم یا چیفک کن خوشحالی یکی برات کادو اینا گرفته ...

دیگه دلشو زده بوده گفته اینم ببرم براش نمیخوامش 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
اینجا ی نفر نوشته بود یکی براش ی سرویس ظرف کادو برده بعد تو نمکدوناش نمک بوده

اخه ملت چرا اینطوری میکنن😐

زشته واقعا!!

یعنی فقط یسری سر کادو دادن حساسن؟

من شخصا اصلا نمیگم کادو کوچیکه بزرگه چیه

خوشحال میشم 

چون طرف به فکرمه

الان حس بدی دارم

حس دروغگویی و...

اصلا مشکلی نیستوقتی دو تا دوست مثلا باشن دو نفرولی یکی باهاش رودرواسی داریچرا باید یه چیزیو کادو پیچ ...

آهان ازون لحاظ 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید

اینکه خوبه، من و شوهرم رفته بودیم استانبول از اون شیرینی‌ شون آوردیم سوغاتی، بعد میخواستیم بریم خونه خونواده اقوامش یه جعبه از اینا بردیم. چند وقت بعد خونه مادر شوهرم دیدیم از اینا آورد، گفتم کی‌ ترکیه بوده؟ گفت نمیدونم فلانی آورد گفت یکی‌ برامون آورده! یعنی‌ حتی‌ نکرده بود ببره برای فامیل خودش که ما نبینیم! بی‌ شخصیت می‌خواست حتما ما ببینیم!

اینکه خوبه، من و شوهرم رفته بودیم استانبول از اون شیرینی‌ شون آوردیم سوغاتی، بعد میخواستیم بریم خونه ...

چقدرررر عجیبببب 😐😐😐😐

حالا اینجا یکی بهم گفته

توقع داشتی ماشین برات بخره

ن

توقع داشتیم فقط دروغ نگه

من باشم ازش استفاده نمیکنم و میدمش سمساری. نه چون ارزشمند نیست، فقط حس بدی میگیرم کسی چنین کاری کنه، چیزی رو که استفاده کرده بده بهم.

و هدیه هم در حد رفتار خودش براش میخرم. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

ببین برای منم پیش اومده یه چیز رو هم برای خودم خریدم هم برای یه نفر دیگهمهم اینه با این وضعیه اقتصاد ...

اخه شما همزمان خریدی دیگ

من توی عکس ۴ ۵ سال پیشش دیدم !!!!