2777
2789
عنوان

یکی گفت 97 درصد مردا قبل ازدواج رابطه داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 4166 بازدید | 174 پست
من دنبالش نگشتم ایشون منو پیدا کردخداروشکر عالیه اهل حساب کتاب نیست مرد زندگیه اتفاقا پدرم ایشون تأی ...

درگیر نظرات اینجا نباش دقیقا هر شخص طبق محیط زندگی و آقایونی که باهاشون در ارتباطه نظر میده

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻
واقعا!!! چی شد گذشت کردی؟

خببب.......امممم 

دیگه هم بعد عقدمون فهمیدم 

بعدم اینکه اون ی سالی که باهم خرف میزدیم و سعی داشتیم ب هم برسیم با این ۴سالی ک عقدیم خداروشکر اصن میدونم به اون چیزا فکر نمیکنه 

خودش همیشه میگه 

خوشگذرونی هامو اون موقع ها کردم (منظورش کلا رفیق بازی و این چیزا مثلا این ور اونور رفتم)الان فقد آرامش برام مهمه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره خودم ازش پرسیدم و گفتم که راستشو بگه.قول دادم کاری بهش نداشته باشم.اولش خیلی غصه خوردم ولی کنار ...

عجب. گذشته خودت چی؟ من باشم نمیتونم اصلا البته چون خودم سالم زندگی کردم. این چیزا برای من عجیبه

خببب.......امممم دیگه هم بعد عقدمون فهمیدم بعدم اینکه اون ی سالی که باهم خرف میزدیم و سعی داشتیم ب ه ...

عجب. گذشته خودتون چی؟؟ من باشم کنار نمیام چون خودم سالم زندگی کردم ولی خب شرایط آدم ها فرق می‌کنه... هنوزم نگرانش هستی مثلا محل کارش امن هست خیالت راحته؟ چون من دیدم پسرا اگه تو فضای شهوت و شوخی و جنسی قرار بگیرن خیلی احتمال داره وا بدن حتی با اینکه متاهل باشه هاااا خلاصه امیدوارم توبه واقعی کرده باشه خیلی بده زن و مرد متاهل خیانت کنن. حالا خیانت لفظی حتی

سلام عزیزم خوبی خیلی وقت بود داخل سایت پیدات نبود

سلام قشنگم اره عزیزم سر گرم بارداری عروسم سیسمونی و نوه داری بودم حسابی

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
سلام قشنگم اره عزیزم سر گرم بارداری عروسم سیسمونی و نوه داری بودم حسابی

عزبزمممم😍 مبارکه ❤ خوشبحال نوه تون چ مامان بزرگی داره 😍

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰

عزبزمممم😍 مبارکه ❤ خوشبحال نوه تون چ مامان بزرگی داره 😍

دورت بگردم ممنونم😍❤️

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
عجب. گذشته خودتون چی؟؟ من باشم کنار نمیام چون خودم سالم زندگی کردم ولی خب شرایط آدم ها فرق می‌کنه... ...

اره واقعا خیلی سخته 

والا من گذشتم پاکه پاکه فقد با خودش دوست شدم 

نگران ک چرا بعضی وقتا ک باهام قهرمیکنه میشم فقد با خودم هی میگم نکنه فلان بشه چی بشه.....

شغلشم شاطره‌..

باز نمیدونم اونجوری ک من دوسش دارم اونم داره 

ولی گفتم اول بهش اگه ی وقت خواستی بری پی اون کارا 

لطفا بیا من و طلاق بده و بعد برو هر غلطی خواستی بکن 

با این بیشتر میتونم کناربیام تا زبووونم لال خدانکنه خیانت!!!!

اگه غیرت داشته باشه و مرد باشه 

منی که از پدرمادرم بخاطرش گذشتم و همیشه دوست میداره 

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

اره واقعا خیلی سخته والا من گذشتم پاکه پاکه فقد با خودش دوست شدم نگران ک چرا بعضی وقتا ک باهام قهرمی ...

اوه فکر کنم اگه برگردی عقب بیشتر تأمل کنی تو انتخابت چون مشخصه زیاد هم راضی نیستین از شوهر خودتون به هر حال شما شناخت داشتی از قبل و خودتون قبول کردین میتونم بگم خوشبحالش با این که گذشته ناپاکی داشته ولی زن پاکی نصیبش شده، خب حالا چی باید مراقبت کرد باید سازش کرد و موند یا.... امیدوارم بابت این انتخاب هیچ وقت خودتون رو سرزنش نکنید.