2777
2789

این سایت و ی سری ها جایی برای خالی کردن خودشون میبینن گویا با خانواده شوهر سر کله میزنن میان اینجا خالی میکنن خودشون رو فکر میکنن پشت کاربری ها ربات نشسته 

فرهنگ ندارید درست از فضای مجازی استفاده کنید 

نی نی یار ها ام که دیگه هیچی اصلا تا صبح گزارش بزنی کسی نمیاد 

تو تاپیک بغلی کاربر ها دارن بهم فحش میدن ی کاربر برگشته به یکی دیگه میگه بی پدر مادر انگار نه انگار 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پارسال یکی سرهمین جریان خودکشی کرد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
سرچییی😐

بهش تجاوزشده بودمیومداینجادردودل میکردهرسری هم بهش حمله میکردن که دروغ میگه و۰۰۰اونم توتاپیک آخرش گفت قراره تموم کنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

جنبه نقد و مخالفتم ندارن میرن تاپیکاتو میجورن یجا درد دل کرده باشی میارن میکوبن تو سرت

ما که چیزی نمیگیم ولی هرجا خواستن دست سمت اسمون دراز کنن دعا کنن واسه خودشون یادشون بمونه تو مجازی دل شکستن 

بله واقعا قبلا خیلی بهتر بود قشنگ به هم کمک میکردند دلسوزانه 

الآن متاسفانه خیلی بد شده 

کاش بهتر رسیدگی میکردند و ارزش قائل بودن واسه کاربرها 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید
بهش تجاوزشده بودمیومداینجادردودل میکردهرسری هم بهش حمله میکردن که دروغ میگه و۰۰۰اونم توتاپیک آخرش گف ...

بعضیا خیلی نفهمن واقعا 

یجوری میگن انگار غیر ممکنه

برای خیلیا ممکنه تجاوز اتفاق بیوفه

۲۲سال