2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوردم اثر نداره.منو دخترم هردو افتادیم😔😔😔😭۲ بار سرم زدیم

شربت ام جی اس دایجستیو

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه

چون ۴ نفر از خانواده درگیر شدیم.اونا بهتر از منن

منم چن سال معده درد داشتم قرص خوردم خوب نشدم رفتم آندوسکوپی دادم گفتن معدت میکروب گرفته،بعدش دارو بهم دادن و خداروشکر الان نزدیک یک ساله دیگه درد ندارم،بنظرم برید یه آندوسکوپی بدید یه مطمئن بشید و دکتر داروی متناسب با اونو براتون تجویز کنه

Math

عزیزم اومدی اینجا مشکلت مطرح کردی که فایده نداره کسی که اینجا دکتر گوارش نیست باید به دکتر گوارش مراجعه کنی یه سری آزمایش ها بدی آندوسکوپی بدی من خودم مشکل معده دارم پنتوپرازول و دمپیریدون و فاموتدین میخورم خیلی خوب میشم اگر این دارو ها بهت اثر نمیکنه دیگه واقعا باید بری دکتر ، معده شاید مشکلی چیزی داره