2777
2789
چه اسم قشنگی داری دخترمممم🥲

فدات شم💕💕

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی اصالتا ایرانی ام چرا اسمم عربی یا هر زبان دیگه ایباشه؟؟ چه معنیی داره اصلا. این همه اسم ایرانیب ...

ای کاش یاد بگیرین آدمایی داریم که اسمشون عربین 

الان اگه یکی بگه رکسانا ویکتوریا دلا اینا خارجی نیستن ؟

من با عربا کاری ندارم ولی ای کاش ی ذره فرهنگ کلام داشته باشیم 

اسمی که معنیش قشنگیه باشه و خوش آهنگ نباشه اسم قشنگیه 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 

اسم های ایرانی رو خیلی دوس دارم 

آریانا

رکسانا 

آتوسا 

نفس

پناه

باران 

مارال 

دیانا

ما در کلاس هایمان هیچ وقت کلاس رقص و باله نداشته ایم ...!هیچوقت کارگاه نجاری نداشته ایم...! ما هیچ وقت کلاسی با تمام آلات موسیقس نداشته ایم...! ما هیچ وقت در سلف مدرسه نچرخیده ایم تا در ظرف هایمان خوراکی های خوش آب و رنگ بریزند تا با اکیپمان سر میزی بخندیم و شاد باشیم و از پسر خوش قیافه تازه وارد یادرمورد دختر باهوش مدرسه صحبت کنیم...! ما هیچ وقت پارتی آخرسال نداشته ایم...ما هیچ وقت روز آخرمدرسه کلاه هایمان را به هوا نینداخته ایم...!ما همیشه بازخواست شده ایم...! برای موهایمان...!برای ناخن هایمان...!برای... ما هیچ وقت نفهمیدیم تمیز بودن چه منافاتی با شخصیت آدم دارد؟! ما هرگز نفهمیده ایم جنس مخالف شاخ و دم ندارد مثل ما آدم است و میتوان با او بدون فکر و نیت های شوم دوست شد و به او اعتماد کرد...! راستش جنس مخالف هم هرگز این را نفهمید...!ما شیرین ترین روزهای نوجوانیمان با کابوس کنکور هدر رفت ...بهترین روزهای جوانیمان با سربازی...اما کسی به ما نگفت تو دیگر ۱۷ساله نمیشوی ...ما قربانی خواسته هایی شدیم که پدر و مادرمان هرگز به آن نرسیده اند...!هیچ کس به ما نگفت جامعه هنرمند بیشتر میخواهد تا مهندس...! هیچکس نفهمید شب ها با رویای ساز یا بوم نقاشی به خواب میرویم...!هیچکس به ما نگفت موفقیت پزشکی و مهندسی و وکالت نیست...!و هیچ وقت نفهمیدیم انسان بودن؛ربطی به(با کدام پا وارد دستشویی شدن) ندارد...!هیچکس به ما یاد نداد عاشق شدن را ...!این روزها سرزمینمان تشنه فهم است...!

بیشتر ببینید

آسنا 

دلوین

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
من میگم دعا کنید بمونه شما لودگی میکنید؟بزارم چی خوبه؟اون اسم‌های عجق وجق که تو اروپا و آمریکا هم قف ...

عزیزم ایشالا ب‌سلامتی نی نیتو بغل بگیری ولی نوش افرین خیلی خیلی اسم قدیمی‌هست بچه بعدا خجالت میکشه بابت اسمش