2777
2789

مطلقه م و چون پدرم فوت شده کسی تو خونه منو حمایت نمیکنه مهریه هم نگرفتم  ی پسرمجرد طلافروش بهم پیشنهاد دوستی داده ک هیچی برات کم نمیزارم و... شیش هفت ماهه ک دنبال اینه ک منو راضی کنه باهاش یه قرار برم بیرون و باهاش اوکی شم ولی هنوز ی قرار هم باهاش بیرون نرفتم...  خودم 24 سالمه اون 40😑از قیافه ش هم خوشم نمیاد   نمیدونم چیکار کنم چ تصمیمی بگیرم از طرفی شدیدا نیاز مالی دارم همینقدر ک یکم وضعیت مالیم عوض شه و سرکار برم چون دارم درس میخونم... از طرفی از ریخت این خوشم نمیاد تصمیم برام سخته نمیدونم چیکار کنم.. پیامم میده بعد از چند ساعت یا بعد از یکی دو روز جوابش میدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بدون هیچی که خرجت نمیکنه!

در ازاش لابد یک چیزی میخواد ازت

حالا خودت ببین ارزش داره یانه 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید

منم مطلقم ولی تورو خدا این کارنکن😔😔😔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

بی پولی تحمل کن ولی همچین راهی نرو اشتباهه😔 خودت ضربه میخوری

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

عزیزم شما چند سالته چندوقته مطلقه شدی؟

۳۳سال یک سال خرده ک اومدم خونه پدرم. دوسه ماه پیش کامل طلاق گرفتم تمام... مثل شما شرایط مالیم افتضاحه من یه بچه مدرسه ای هم دارم که هیچکسی خرجمون نمیده وبه سختی بخور نمیری و هزار حسرت فقط روزمون شب میشه ولی سپردم دست خدا دیگه راه اشتباهی نمیرم به خودم ضربع نمیزنم

دختر خوب واقع بین باش ، هیچ کس مجانی خرج یکی دیگه رو نمیده . قطعا شما هم باید یه کارایی برای اون طرف انجام بدی . ببخش که انقدر رک میپرسم ولی میتونی در مقابل پول خودت رو در اختیارش بذاری ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
والا تا جايي كه توي همين ني ني سايت ديدم پسرا خرجت كه نميكنن هيچ، يك چيزي هم ازت ميكَننقطعا بهت كوفت ...

😂😂😂با اینکه حالم اصلا خوب نیست ولی از حرفت خنده م گرفت...  نمیدونم عزیزم خودش ک خیییلی وعده وعید میده ولی ته دلم راضی نیست و از طرفی حالمم از وضعیتم ب هم میخوره سرکار هم فعلا نمیتونم برم چون دارم آموزش میبینم 

دختر خوب واقع بین باش ، هیچ کس مجانی خرج یکی دیگه رو نمیده . قطعا شما هم باید یه کارایی برای اون طرف ...

😔😔خب منم همین قضیه داره عذابم میده.. ن تنها نمیتونم خودمو در اختیارش بزارم بلکه حتی از اینکه بخواد دستمم بگیره چندشم میشه