2777
2789
عنوان

خانوم هایی که با تحصیل و کنکور لِوِل خانوادگیشون رو بالا کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3375 بازدید | 127 پست
من و شما هم دانشگاهی هستیم 😍من امسال پزشکی تهران قبول شدم و اتفاقا اصالتا شهرستانی هم هستیم با تمام ...

سلام گل چقد خوشحال شدم خوبی شما تبریک میگم خیلی خوش اومدی

حتما یه بار بعد تعطیلات قرار بذاریم همو ببینیم البته اگه دوست داری ناز جانم🤍

۰۹۳۶۱۸۷۵۳۵۷

شماره کاریمه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی من همیشه شبیه تو بودم و خانوادم و زندگی که توش قرار داشتم از نظرم باعث سرافکندگی و خجالت بود از مقایسه خانوادم با بقیه خجالت میکشیدم دوست داشتم مثل تو با اون بالا بالاها همنشین باشم خب یه مقداری هم رسیدم ولی نه اندازه تو ولی ببخشید که مستقیم میگم الان که دارم حرفات و میخونم اصلا دلم نمیخواست جات باشم تو خانوادت رو باختی مهر و محبت واقعی و خود واقعیت رو داری میبازی و اینا چیزایی نیست که با پول و ثروت به دست بیاد 

خیلی افرادی رو هممون می‌شناسیم که از پزشک ها و اساتید و غیره هم خیلی معروف تر و محبوب تر و موفق تر هستن و هم بسیار ثروتمند تر مثل خیلی از فوتبالیست ها بازیگر ها خواننده و افرادی شبیه این بارها همه میدونیم توی روستاهایی که پدرمادرشون اهل اونجا بودن میرن لباس محلیشون رو میپوشن با افتخار عکس میگیرن حتی به زبان اونجا حرف میزنن و این اونارو نه تنها بی کلاس نمیکنه پیش مردم محبوب تر هم میشن

سلام عزیزم اینکه تواین سن این همه کارمیکنی وروی پای خودت وایسادی خیلی خوبه وتحسین برانگیزه ولی اینکه سعی میکنی اصالتت رو مخفی کنی وچیزی باشی که نیستی ازلحاظ روحی شمارو خیلی به مشکل میندازه شما رو چون واقعا تغییر خیلی سخته ولی گلم هرکاری میخوای بکن ولی تنها چیزی که میتونم بهت بگم درمورد مادرته.چون خدای نکرده جای مادروپدر با هیچ چیز پر نمیشه خدای نکرده یک عمر پشیمونی وعذاب وجدان برات میمونه حواست بیشتر به مامانت باشه

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

چرا بر خلاف چیزی ک دوست داری زندگی میکنی تو توی ذاتت ساده بودن هست و اصلا هم نه چیز بدیه نه چیز زشتیه شخصیت آدما ک بسته به غذا خوردن روی زمین یا روی میز نداره عزیز من 

مشکلت اینه از خودت دور شدی فطرت تو چیز دیگه ارو میخواد ولی تو فکر میکنی همسفر مسیر تجمل گرایی ک داری درسته 

چرا با خودت مخالفت میکنی عزیزم ؟

⚫️تو فکر میکنی که همه قلبشون مثل خودته و این چیزیه که دمار از روزگارت درمیاره

جناب ، هرکسی توی زندگیش یه آرزویی داره و اینم آرزوی منهدنیا اصلاا عادلانه نیست ، شما جای من نبودیدبا ...

تا زمانی که واسه مردم و تایید حرف مردم زندگی کنید زندگی رو باختید، شما از نظر شخصیتی بی نهایت ضعیف هستید . تمام زندگی و افکار شما شده مردم و رفتارشون 

پای سگ بوسید، مجنون /خلق گفتن این چه بود؟ گفت این سگ، گاه گاهی کوی لیلی رفته بود

عزیزم 

اینجا خیلیا قضاوت کردند

خیلیا تعریف کردن خیلیا ناسزا گفتن بهتون

ولی به نظرم نظر هیچکدوم درست نیست

شما باید بری پیش تراپیست کار بلد

هر روانشناسی روانشناس نیست

شما دارید از خودتون دور میشید و این یه فاجعه است...

یه تراپیست خوب فقط میتونه دستتو بگیره

امیدوارم هرجا هستی شاد ،آسوده خاطر و سلامت باشی🤍

سلام عزیزم. کیف کردم از تلاشی که برای پیشرفت کردن کردی و به جاهای خوب رسیدی ♥️

متاسفانه من تجربه ای ندارم که بتونم تو این زمینه که کمک خواستی چیزی بگم. ولی از حرفات و مسیری که رفتی حس کردم که ممکنه شما بتونی منو راهنمایی کنی؟

سلام قربون شکل ماهت برمجونم

شرایطی که از خانواده ات گفتی منم دارم اما با کمی تفاوت و یه خورده بهتر...

ولی خودم قانع نیستم. می‌خوام اهداف پیشرفته تری داشته باشم چیزی که به نظر اونا بی خودیه خودم آدم تلاشگریم و از اینا نیستم که دست رو دست بذارم و کاری نکنم ولی غم سنگینیه که حمایتی ازم نمیشه😞

تاپیکتو خوندم از صمیم قلبم خوشحال شدم برات 

ولی چون رشتم داروسازیه تاپیکاتو خوندم ک موضوهای مرتبط رو پیدا کنم 

دیدم ی جا گفتی بازدهم دوتا تجدیدی اوردی!

تاپیک یکی به اخرم گفتم میخوام چندماه سایت نیام چون جوش خیلی سمیه

الان مصمم شدم حتما حتماا سایتو برای همییشه ترک کنم!

اینجا شده بستر خیالپردازی و رویا پردازی های ملت...

حالا شما بگو کاربری دست دونفره...