2777
2789
عنوان

خانوم هایی که با تحصیل و کنکور لِوِل خانوادگیشون رو بالا کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3458 بازدید | 127 پست
این همه خودم نبودن داره منو میکشههاینا نسل در نسل ثروتمند بودن ، پدربزرگ هاشون خارج رفته ان و نه مثل ...

تو متعلق به دنیای پر زرق و برق اونا نیستی 

تواصیلی،توبهترین هارو داشتی اما نابودشون کردی

فقط برای یه نقاب قشنگ داشتن...

و چه بدباختی :)

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
کسی تجربه مثل من داره؟ چه جوری با خودم کنار بیام؟؟؟ من برای عوض کردن لول خانوادگیم باید تحمل کنم و ه ...

زدی جاده خاکی چه مسیر درستی اخه!!

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن خودت برای نسل بعدت مادر و مادربزرگ با کلاسی باشی بچه تو اصلا براش مهم نیست عمه مادرم کیه و کج ...

میدونم ، من برای اینکه بچه هام اذیت های منو نبینن باید تلاش کنم، باااید

من اون کسیم که باید طبقه خانوادگی رو عوض کنم ولی فقط خستم ، نیاز دارم یکی بهم دلداری بده و واسه همین تاپیک زدم 

میدونم خیلی کار چیپی زدم ولی خستم خیلی خستم

چجوری 3 ساله دانشگاه رو تمام کردی و 2 ساله بانک کار میکنی؟ 😐

با دروغگویی🙂

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت . به فلک رسد کلاهت که همه سرانی 🌱♥️اگر روزی مرا دیدی یک لبخند مهمانم کن خیلی وقت است مهمان کسی نشده ام ...  عاشق کتاب📚📚دوست داشتم یه افسرده باکلاس باشم ولی متاسفانه یه اسکل شادم 🤣🥴 دارای کمی هنر 🌟🌛 هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش 💚عشق ورزش و باشگاه( وزن الان ۶۴ هدف ۵۵)🏋️🤸 ‏اگر می‌خواهید خواب هایتان تعبیر شوند اول باید بیدار شوید❣️شعر میگم آشپزی هم دوست دارم😗

بیشتر ببینید

باور نکردم 

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت . به فلک رسد کلاهت که همه سرانی 🌱♥️اگر روزی مرا دیدی یک لبخند مهمانم کن خیلی وقت است مهمان کسی نشده ام ...  عاشق کتاب📚📚دوست داشتم یه افسرده باکلاس باشم ولی متاسفانه یه اسکل شادم 🤣🥴 دارای کمی هنر 🌟🌛 هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش 💚عشق ورزش و باشگاه( وزن الان ۶۴ هدف ۵۵)🏋️🤸 ‏اگر می‌خواهید خواب هایتان تعبیر شوند اول باید بیدار شوید❣️شعر میگم آشپزی هم دوست دارم😗

بیشتر ببینید
3 جا؟ کجا کار می‌کنید؟

توی خوابگاه برای بچه ها بند مینداختمو مو رنگ میکردمو ازین چیزا

معلم خصوصی کلاس شیشمیام بهشون ریاضی و هوش درس میدم کمک استادم میکنم ترجمه میکنم تابلو خط میفروشم توی یه هایپرمارکت حسابداری میکنم هر کاری که گیرم بیاد