2777
2789
عنوان

کسی قزاقستان هتل رکسوس شهر آکتائو رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 28 پست

در مورد هتل‌ها حتماً نظرات کاربرا رو توی گوگل ریویو و تریپ ادوایزر بخون

یه سری هتلا رو در مورد گرجستان من دیدم که تو لست سکند در موردش تعریف کردن ولی تو گوگل ریویو خیلی نظرات منفی داده بودن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا چرا قزاقستان ؟ اولین باره میشنوم کسی برای سفر بخواد بره اونجا چون چیز خاصی نداره زمینی میری ؟

قزاقستانم جای دیدنی زیاد داره البته اتفاقاً منم خودم خیلی دوست دارم یه روز برم اونجا بازدید کنم

چند وقتی هم هست که ورود به کشورشون رو برای ایرانی‌ها بدون ویزا آزاد کردند گویا

شنیدم جای جالبیه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
قزاقستانم جای دیدنی زیاد داره البته اتفاقاً منم خودم خیلی دوست دارم یه روز برم اونجا بازدید کنمچند و ...

قزاق ها تو ایران زیادن خودشونم زیاد نمیرن اونجا نمیدونم واقعا چون یکی از دوستای خودم قزاقه میگفت همه فامیلامون پنج سال پیش اومدن ایران ... از اونموقع دیدم یجوری شد بهش 

قزاق ها تو ایران زیادن خودشونم زیاد نمیرن اونجا نمیدونم واقعا چون یکی از دوستای خودم قزاقه میگفت همه ...

از اون کشوراست که خوب برای سفر جالبه به نظرم اما برای زندگی نه

البته من کلاً معتقدم همه کشورها ارزش سفر دارند اما لزوماً ارزش زندگی نه

از اون کشوراست که خوب برای سفر جالبه به نظرم اما برای زندگی نهالبته من کلاً معتقدم همه کشورها ارزش س ...

چی بگم اخه چیز خاصیم نداره بیشتر طبیعته که طبیعتشم شبیه شمال خودمونه و خب کشوری که استاندارداش پایین باشه مثلا بری پارک ابیش ممکنه خطرناک باشه چون مستقیما با جونت سروکار داره

حالا چرا قزاقستان ؟ اولین باره میشنوم کسی برای سفر بخواد بره اونجا چون چیز خاصی نداره زمینی میری ؟

نه هوایی با تور 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
چی بگم اخه چیز خاصیم نداره بیشتر طبیعته که طبیعتشم شبیه شمال خودمونه و خب کشوری که استاندارداش پایین ...

یه آقای جهانگرد مصری هست که من پیجشو تو اینستاگرام دنبال می‌کنم و به همه کشورا سفر می‌کنه و نزدیک ۱۵ روز هم تو قزاقستان سفر می‌کرد و کلی عکس و فیلم از اونجا گذاشته بود و من خیلی خوشم اومد. مخصوصاً به نظرم فرهنگ خیلی خاص و یونیکی دارند و به نظرم حتماً ارزش تجربه کردن داره

از نظر من یک نوع ماجراجویی خاصه 

طبیعتاً نمیشه سفر کردن به قزاقستان رو با مثلاً سفر کردن به فرانسه یا سوئیس مقایسه کرد اما به نوبه خودش جذابیت داره به نظرم

من فقط به نظرم گه جایی اسی بودم حتماً می‌رفتم قزاقستان

یه آقای جهانگرد مصری هست که من پیجشو تو اینستاگرام دنبال می‌کنم و به همه کشورا سفر می‌کنه و نزدیک ۱۵ ...

درست میگی هرجایی ارزش دیدنو داره 👌 مادربزرگ دوستم هنوز اونجاست خوبه بریم خونه اونا 😁😁 ولی خیلی مهربونو خوشگلن همشون سفیید خوشگل شبیه پوتینن 😁