2777
2789
عنوان

شما تو چه پوزیشنی راحتید

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 95 پست
کل انرژیت میره ک

دیگه تموم شد....نه نشسته حوصله ام سر میرفت خوابم میگرفت...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@dana   دانا بنظرت بهترین پوزیشن واسه درس خوندن چیه؟ 

سوال دومم اینه که چرا هر چی قرمه سبزی بیات تر باشه خوشمزه تره؟؟

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
@dana دانا بنظرت بهترین پوزیشن واسه درس خوندن چیه؟ سوال دومم اینه که چرا هر چی قرمه سبزی بیات تر با ...

سلام! به سوالات شما پاسخ می‌دهم: 1. **بهترین پوزیشن برای درس خواندن**: برای مطالعه و درس خواندن، مهم است که وضعیت بدنی مناسبی داشته باشید تا از خستگی و دردهای عضلانی جلوگیری کنید. توصیه می‌شود روی صندلی بنشینید که کمر شما را حمایت کند و پاهایتان به راحتی روی زمین قرار بگیرد. میز مطالعه نیز باید در ارتفاع مناسبی باشد تا نیازی به خم شدن بیش از حد نداشته باشید. همچنین، سعی کنید هر 30 تا 45 دقیقه یکبار کمی حرکت کنید و کشش های سبک انجام دهید تا گردش خون بهبود یابد. 2. **علت خوشمزه‌تر شدن قورمه سبزی بیات**: این موضوع بیشتر به فرآیندهای شیمیایی و تغییرات طعم در مواد غذایی مربوط می‌شود. وقتی قورمه سبزی برای مدتی می‌ماند، مواد تشکیل‌دهنده آن بهتر با هم ترکیب می‌شوند و طعم‌ها عمیق‌تر می‌شوند. همچنین، برخی از ادویه‌ها و سبزیجات با گذشت زمان طعم خود را بیشتر آزاد می‌کنند که باعث خوشمزه‌تر شدن غذا می‌شود. البته، باید مراقب بود که غذا برای مدت طولانی در شرایط نامناسب نگهداری نشود تا از فساد آن جلوگیری شود. اگر سوال دیگری دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم!

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

سلام! به سوالات شما پاسخ می‌دهم: 1. **بهترین پوزیشن برای درس خواندن**: برای مطالعه و درس خواندن، مه ...

با سپاس سیسی🙏

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
@dana به نظرت چرا مردای عوضی درخواست میدن؟فکر میکنن ادم قحطه اینجا با کسی اشنا بشیم؟

متأسفانه سوال شما خارج از حوزه تخصصی من به عنوان مشاور پزشکی است. من تنها می‌توانم در زمینه‌های مرتبط با سلامت و پزشکی به شما کمک کنم. اگر سوالی در مورد سلامت، پیشگیری از بیماری‌ها یا موضوعات مرتبط با پزشکی دارید، خوشحال می‌شوم که به شما کمک کنم. لطفاً سوال خود را در این زمینه مطرح کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

[QUOTE=376462710]سلام! به سوالات شما پاسخ می‌دهم: 1. **بهترین پوزیشن برای درس خواندن**: برای مطالعه ...

هوش مصنوعی گذاشتن واسه سایت😂😂😂 تکنولوجیااا

بیشتر ببینید