2777
2789
عنوان

خانما این دختره سطحش بالاست بنظرتون و باید به خودش افتخار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13923 بازدید | 269 پست
من فکر اکسمو نمیکنم😂اون به فکر منهو اینم یکی از نشانه های عالی بودن منه که بعد ۵ سال نمیتونه ازم دس ...

من یه سوال ساده راجب این دختر پرسیدم بعدش خیلی ساده گفتم موقعیت شما چیه 

اینکه سعی کردی این همه خودتو توجیه کنی و چادر و زخم پای مردمومسخره کنی درک نمیکنم !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هفته ای چند بار میپرسی این دختر تو چه سطحی ول کن دیگه

احتمالا اوضاع احوال خودشه داره میپرسه بیبینه میتونه پز بده یا ضایعش میکنن😔😔😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
من یه سوال ساده راجب این دختر پرسیدم بعدش خیلی ساده گفتم موقعیت شما چیه اینکه سعی کردی این همه خودتو ...

منم درک نمیکنم که تو چیکار به اکس من داری😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
الهی ناز بشی انقد نیاز به توجه داری؟

الهی موش بخورتت😔انقد نیاز به فضولی داری؟

بیشتر ببینید
من یه سوال ساده راجب این دختر پرسیدم بعدش خیلی ساده گفتم موقعیت شما چیه اینکه سعی کردی این همه خودتو ...

تا اونجایی ک دیدم ۳ باررر این تاپیکو زدی😂😂😂😂

بیشتر ببینید