2777
2789
عنوان

خانما این دختره سطحش بالاست بنظرتون و باید به خودش افتخار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13923 بازدید | 269 پست
چجوری کتک خوردن و دعوای همجنس تون رو به روش میارید و مسخره اش میکنید و آزارش میدید ؟کاری به بحث این ...

ترمزشو نمیکشیدم داشت دور تند قرررررر میرفت وقاحت اونو ندیدی حالا چرا تو حرفاش

ازدواج نکردم چون صلاحم نیست عیبو ایرادم ندارم خیالت راحت هم خوشگلم هم پولدارم هم با سواد و هم متولد ...

شوهر من عزیزترین ادم زندگیمه

که سالهاست منتطر بودبم بهم برسیم

از ارزوهات نگو

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه نکته خوبی ! همینکه اون کارشو علاقش باهم همسو هستن واسش جای افتخار داره حداقل نیازنداره بعد خوندن ...

تاپیکای اون خانم سالن دار بخون 

ازدواج موفقش با دوست پسرش 😂

اوووف همه الان خودشونو سطح بالا میدونن

🧿🧿🌍🌎🦋🧿🧿🧿میشه برام یه صلوات بفرستید 🌱🌸🌱 السلام  علیک یا ام العباس 💚💫🥀

شوهر من عزیزترین ادم زندگیمهکه سالهاست منتطر بودبم بهم برسیماز ارزوهات نگو

الهی بگردم چقدر سطح ارزوهات کمه چشم دید هیچ کس هم نداری انشالله تجربه کنی تو هم حسرت منگوله نمونی

الان یعنی کسی که با رتبه ۵۰۰۰ رفته دبیری شیمی سطح پایینه؟

۵۰۰۰که  نه عالیه😂😂😂😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
ترمزشو نمیکشیدم داشت دور تند قرررررر میرفت وقاحت اونو ندیدی حالا چرا تو حرفاش

عزیزم اونا رو هم دیدم اما کتک خوردن یه خانم امری نیست که بتونید به خاطرش ایشون رو تحقیر کنید و آزارش بدید استارتر هم خودش باید بتونه از حقش دفاع کنه اگه ناراحت شده

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید
والا بخدا کسی ک سالن داشته باشه ماهی ۵۰۰میلیون درامد بیکار نیست بیاد نی نی سایت پرسه بزنه

اگه یبار گذرت به ارایشگاه افتاده باشی میفهمی هیچ سالن داری عید سالنشو باز نمیکنه😂

بیشتر ببینید
زعفرانیه از قدیم گفتن قدر کوپونت حرف بزن بخدا فکر کرده در حد ماهی قرمز فمهمونه

اندازه اونم نیست😂😂😂

بیشتر ببینید
اوه داری اشتباه میزنی زیییادددد

تو اگه چیزی داشتی تو امضات خودتو جر نمیدادی.جایی که من رندگی میکنم با همین مدرکات میتونی کف اسانسور بسابی

بیشتر ببینید
هم سطح؟چرا یه دانشجوی فیزیو و یه سالن دار باید با یه معلم که با چادر و حفظ دوتا مسجد رفته سرکار و ۲۰ ...

عزیزم کنکور فرهنگیان ورودش راحت نیست

با اون رتبه میتونست فیزیو قبول بشه انتخابش معلمی بود

به انتخاب هم دیگه احترام بزارید

فقط جهان سومه که آرایشگرا خودشون حتی از پزشک بالاتر میدونن

چقدر بعضیا اینجا بیشعورن!! 

اسی اینجا فقط یسوال پرسید بعضیا چنان خودشونو بالا گرفتن

بهتر نبود به جای اینکارا از همجنس خودمون حمایت کنیم و تشویقش کنیم؟

نترس جانم که دستانت جدا شدنی نیست ز دستانم✨🌱

۵۰۰۰که نه عالیه😂😂😂😂

متوجه خندتون نشدم ولی رتبه های دبیری رتبه های پایینی نیستن و برای قبولی اسم مسجد حفظ نمی کنند.شما که تحصیل کرده هستین باید بدونید برای قبولی اول تراز مهمه.البته در بعضی شهرا تراز پایبن هم قبول میشن ولی الویت اول قبولی تراز هست نه حفظ مساجد.

اوه داری اشتباه میزنی زیییادددد

باشه عزیزم هرجور راحتید هیچکس مسئول رفتار بقیه نیست اما این صحبت ها فقط در شان یه خانم بالغ نیست همین موفق باشید💓

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید