2777
2789

چرا فکر میکنی باید انتظاراتت رو بیاری پایین اصلا چرا فکر میکنی باید حتما هرکاری بکنی تا به ازدواج برسونی خودتو

سُلِداد؛ اسمی با ریشه لاتین و هم‌چنین اسپانیایی، از ریشه‌ی solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا فکر میکنی باید انتظاراتت رو بیاری پایین اصلا چرا فکر میکنی باید حتما هرکاری بکنی تا به ازدواج بر ...

خب نیاز دارم ازدواج کنم

اهل دوستی و ... نیستم 

مگه مریم مقدس هستم که مجرد بمونم

لطفاً برای من دعا کنید 😍
حق طبیعیته گلمقرار نیست با یه مکانیک و روغن تعویض کار ازدواج کنی شما.چرا فکر تغییرشی؟!

چون اعتماد به نفس ندارم خودمو جلو آیینه میبینم میگم من هیکل خوبی هم ندارم حالا برفرض دکتر فلانی به من‌پیشنهاد بده خودم که میفهمم در حد اون نیستم 

لطفاً برای من دعا کنید 😍
حتما میرم به نظرتون آخه سینه های افتاده من با باشگاه درست میشه؟

اره چرا نشه

عمل اینام هس 

هیکلت خوب شه اعتماد بنفستم بهتر میشه

واقعا این همه ویژگی عالی داری حتی هیکلتم بد باشه به چشم نمیاد به کم راضی نشو

ازدواج نکردن از ازدواج با یه ادم اشتباه بهتره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
مگه چاق و لاغر شدی ک سینه ات افتاده؟

اره خیلی هم افتادگی داره رسما باید برم عمل کنم فکر کنم وگرنه کدوم احمقی با من ازدواج میکنه 

ازدواج هم کنه بخدا کلاه برداری هست

چون قیافه ام خیلی خوبه طرف یهو میخوره تو ذوقش هیکل منو ببینه

لطفاً برای من دعا کنید 😍
خب نیاز دارم ازدواج کنماهل دوستی و ... نیستم مگه مریم مقدس هستم که مجرد بمونم

شاید چون اهل دوستی نیسی ادم خوب نمیاد سراغت

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
اره خیلی هم افتادگی داره رسما باید برم عمل کنم فکر کنم وگرنه کدوم احمقی با من ازدواج میکنه ازدواج هم ...

:///////

یعنی چی، مگه همه هم قیافه اشون عالیه هم هیکلشون‌؟ 

بعدم مگه خود مرد همه چی تمومه و هیچ ایرادی نداره که انقد توقع بالا داشته باشه