2777
2789
عنوان

خانم ها و آقایون یک سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 69 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ایرادش چیهمن خوشم میاد ازین کار پسرا

منم خودم خیلی مخصوصا که داره میره سربازی ولی این جا هیچ کس نظر مثبت نداشت گفتن خزه نشانه پخته نبودن دو طرف هست نشانه بچه بازی هست 

تا حالا خیلی چیزی داده دستبند ست گردنبد ست ساعت ادکلن دوتا جاکلیدی این دفعه هم گفت چون برای 2 سال پی ...

اوخی چه اوچولو مچولو چیبگم دوران خودتونو دارید چیزی به ذهنم نمیاد 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
به خاطر اینکه یک کش رو نشانه عشق می‌دونن این حرفارو میزنم

نشانه عشق نمی دونیم داره میره سربازی دلش تنگ می شه همون طور که دل من تنگ می شه می خواد یک چیزی از من داشته باشه همین 

نشانه عشق نمی دونیم داره میره سربازی دلش تنگ می شه همون طور که دل من تنگ می شه می خواد یک چیزی از من ...

باشه وقتی میدونی کارت درسته نظرسنجی که گذاشتی چی میگه این پسط؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
اکثر کاربر ها همین مدلی هستن

خودم خیلی دوس دارم بهش بدم ولی گفتم بعدن کسی مسخرش نکنه دوس ندارم کسی ازیتش کنه ولی خو اونم دل تنگ می شه دوس داره یک چیزی از من داشته باشه هرچند موهام بهش دادم ولی این دفعه گفت کش مو برام بیار بندازم دستم 

اوخی چه اوچولو مچولو چیبگم دوران خودتونو دارید چیزی به ذهنم نمیاد

ربطی نداره خوبه قضاوت نکنیم هم دیگرو ما از هم خیلی دوریم 15 ساعت راه هست بین شهر هامون بعدم قصدمون ازدواج هست من 24 سالم هست داره میره سربازی طبیعی هست که هر دو حس دلتنگی کنیم و اون ازم به خواد یک چیزی بهش بدم که یکم از دلتنگیش کم کنه 

بنطر من از علاقه و تعهد میادجوانی همین چیزاش قشنگه مرد بی ذوق بود خوب بود؟

همین الان اگه میومدم تو نی نی سایت می گفتم بی ذوق هست هیچ کار نمی کنه علاقه نداره یک چیز می گفتن اومدم این جوری هم گفتن یک چیز دیگه گفتن دفعه قبلم یک تیکه از موهام خواست بهش دادم این قدر خوشحال شد نگو 

باشه وقتی میدونی کارت درسته نظرسنجی که گذاشتی چی میگه این پسط؟

دعوا ندارم کلا نظر خواستم قرار نیست نظر بقیه به من تحمیل بشه یا نظر من بقیه همین جوری جهت پرسیدن نظر بقیه که ببینم بقیه افکارشون در مورد این کار چیه هم یک جور دردو دل همین 

سر باز های اونجا مسخره نمی کنن

امیدورام کش مو مشکی نداشتم که به درد بخوره برای دستش همه پاپیونی یا طوری بود دوتا کش نارنجی و صورتی داشتم به درد می خورد بندازه دور دستش نارنجی براش گذاشتم بعد عید میاد بهش بدم بعدم داره برای 2 سال میره سربازی 

دعوا ندارم کلا نظر خواستم قرار نیست نظر بقیه به من تحمیل بشه یا نظر من بقیه همین جوری جهت پرسیدن نظر ...

منم نظرمو گفتم ولی گویا برای شما زیاد خوشایند نبود و تحمیل نظر از سوی شما اتفاق افتاد نه من و اینکه دعوایی هم نکردم با کسی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید
ربطی نداره خوبه قضاوت نکنیم هم دیگرو ما از هم خیلی دوریم 15 ساعت راه هست بین شهر هامون بعدم قصدمون ا ...

واا😐

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید