2777
2789

من اصلا نمیخواستم برم باهاشون داداشم زنگ زد گفت میخواهد بیاد دنبالم توام بیا بهش گفتم تو بجه کوجک داری گناه داری و فلان...

بعد منم گفتم باشه بعد زنگ زده به داداشم که آره ابن بچه کوچکش اذیت میکنه و من نمیتونم و فلان...

بعد داداشم گفت ماشین زنم خراب شده چون داره میبره تعمییرگاه نمیریم و کلا باهم بیرون رفتن و من رو پیچوندن دیروز 

بعد امروز به داداشم گفتم بیا بریم بیرون اگر خانمت ماشینش درست شده و دوست داری بریم بیرون بعد گفت نه ما رفتیم بیرون و زنم گفته بچت اذیت میکنه نریم با این ها ولی بهش چیزی نگو..

چون داداشم از زنش جدا زندگی میکنن و دادشم اکثرا خونه بابامه گفت امروز اگه میخواهی بیا بریم بیرون زنمم نیاد من میام و مشکلی ندارم...

ولی حالا موندم از دست داداشم دلخور باشم یا ن یا اصلا باهاش برم بیرون یا ن

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

یعنی چی جدا زندگی میکنن؟😐

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دلخور نباش گناهي نداره تازه از زنشم ناراحت نباش شايد خواسته تنها باشه با شوهرش شما با هم جدا برين داداشت اگه نميخواست ببرت از اول اصلا. خبرت نميكرد 

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بودم نمیرفتم دیگه داداش و ابجی تا زمانی ک مجردن میشه ازشون توقع داشت بعد تاهل هر کس زندگی جدا داره

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻