2777
2789
عنوان

امیدوارم ی همچین مدل پولداری رو تجربه کنیید😂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 69 پست
والا این خانم محترم اومدن گیر دادن که اینجوریه و تو اشتباه میکنی والا ما که چیزی نگفتیم این وسط😐

ببعضیا میخوان معلم بشن نمیدونم چرا اینقدر علاقه داشتن چرا واقعا معلم نشدن تو مدرسه این اشکالاتو بگیرن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجور پسری که تو دهن مادر و خواهرش داره پادشاهی میکنه نیاز داره قشششنگگگگ با یکی بیفته که از ته خان ...

من تصورم اینه ی ذره عروس با  خانوادش در بیوفته سریع طلاقش بده🚶🏻‍♀️

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

ببعضیا میخوان معلم بشن نمیدونم چرا اینقدر علاقه داشتن چرا واقعا معلم نشدن تو مدرسه این اشکالاتو بگیر ...

چی میشه گفت والا

حالا اون قدر هم کلمهٔ مهمی نبود که بگیم آره هر روز دارم نامه اداری میزنم باید املاش رو بلد باشم... قرار یک کلمهٔ گذرا بود

درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندید  

پس مبارکههه😂💃🏼من رفتم لباس عروس انتخاب کنمفقط نمیدونم کدوم خونه رو برای زندگی انتخاب کنم🤔😂اه ان ...

مبارکههه😂

یا ما رو هم دعوت کن یا شیرینی عروسیت رو بده😂

نگو عاشق اینه بهش بگن رمان فک میکنه پولدار بودن یه پسر اینجوری ،رمان هست اتفاقا ریخته پرررررررزندگی ...

😂😂😂چلغوز😂😂😂😂😂

بخدا دیشب داشتم نگاش میکردم با خودم میگفتم چرا با این همه دارایی ی عمل زیبایی نمیکنه قشنگ شه🤦🏻‍♀️

دماغش شدید عمل لازمه

من تصورم اینه ی ذره عروس با خانوادش در بیوفته سریع طلاقش بده🚶🏻‍♀️

مهم نیس همینکه برینه به هیکل خودش و خانواده اش درس خوبیه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
😂😂😂چلغوز😂😂😂😂😂بخدا دیشب داشتم نگاش میکردم با خودم میگفتم چرا با این همه دارایی ی عمل زیبایی ن ...

نه اون خودشو خوشگل میدونه بیش از حد هم خودشیفته اس ولی از وایبش داد میزنه چقدر احمقه 🤣🤣🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
نه اون خودشو خوشگل میدونه بیش از حد هم خودشیفته اس ولی از وایبش داد میزنه چقدر احمقه 🤣🤣🤣

پولداری ب ادم اعتماد به نفسم میده😂

😂😂😂

چرا خنده ی خودشیفتگی میزنی حالا یعنی فکر میکنی این آدم قابلیت ریده شدن بهش وجود نداره ینی انقدر خودشو دست بالا گرفته 

اصلا نیاز نیست باهاش ارتباط داشته باشی 

سرجمع یه مشت کفن داراییشه 

بیشتر ببینید
پولداری ب ادم اعتماد به نفسم میده😂

نه بابا اعتماد به نفس اصیل با پولداری نیس 

با پول میشه اعتماد به پول به دست آورد 

نفس با چیزای دیگه تقویت میشه

بیشتر ببینید