2777
2789

دوروزی هست که اومدم روستا و به شدت کلافه و عصبیم ،یه خشم خیلی زیادی دارم و اعصابم خورده ،اینجام به شدت سرده و بدون امکانات ،خونه ی خودمونه اما امکانات نداره فعلا در حال ساخته ،کلافه م از اینکه آدم مجرد اختیارش دست خودش نیست و همش باید تابع جمع باشه ،من دلم میخواست خونه بمونم ،دلم نمیخواد آدمارو ببینم این دوروز پریود بودم و فقط قرص خوردم و خوابیدم ،شمام بیایین یکم غر بزنیم آروم شیم 😔

منم خیلی عصبانیم 

4.5 روزه اینطوریم

خیلی خشم دارم 😐

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بالاخره یه روزی می فهمم چرا باید آدمایی که دوست ندارمو ببینم و حتی باید باهاشون روبوسی کنم

یه روز که اینو فهمیدم به همتون میگم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
منم خیلی عصبانیم 4.5 روزه اینطوریمخیلی خشم دارم 😐

وای منم به شدت عصبیم ،به پدرو مادرم گفتم دوست ندارم برم اونام نشنیده گرفتن و بحث کردن بدتر اعصابم خورد شد ،آخه این یدونه اتاق با امکانات کم و هوای یخ چه اومدنی داره 

بالاخره یه روزی می فهمم چرا باید آدمایی که دوست ندارمو ببینم و حتی باید باهاشون روبوسی کنمیه روز که ...

منم امسال اصلا حوصله ی آدما رو ندارم ،روحیه م حساس شده و وزنم رفته بالا ،چند روز پیش تو مهمونی عموم برگشت گفت واسه فلانی اسفند دود کنین پوست و استخون شده و من فقط تونستم بگم باحرفت ناراحتم میکنی اما یه بغضی چسبید به گلوم 

وای منم به شدت عصبیم ،به پدرو مادرم گفتم دوست ندارم برم اونام نشنیده گرفتن و بحث کردن بدتر اعصابم خو ...

من با مامانم و خواهرم دعوا کردم 

با خواهرم دعوای لفظی و کلا عید قهر بودم باهاش تا به الان 😁

مقصرم منم و مامانم گفت برو از دلش دربیار که اصلا حوصله این کارم ندارم 

الانم با مامانم صحبت می‌کردم دیدم داره به بحث ختم میشه مکالمممو تموم کردم 🙁

نمیدونم چمه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید
من با مامانم و خواهرم دعوا کردم با خواهرم دعوای لفظی و کلا عید قهر بودم باهاش تا به الان 😁مقصرم منم ...

منم همینطور 😔اول به پدرم گفتم دوست ندارم بیام سفر وحال روحیم خوب نیست اونجا اذیتم گفتن نه تو چرا نمیای و فلان ،بعد گفتن اصلا نیا ولی میدونستن تا وقت رفتن انقدررر اصرار میکنن که بدتر عصبی میشم خودم پاشدم جمع و‌جور کردم بعد مامانم اومد بهم توپید مثل همیشه و من خیلی ناراحت شدم و حرص خوردم خواهرمم دید دارم گریه میکنم به جای درک پوزخند زد و خیلی بهم ریختم از اونروز باهمشون قهرم 

پریودت تموم شه خوب میشبی

خیلی از نظر هورمونی داغونم چند روز پیش سونو دادم همه چیم در بدترین وضع روح و روانمم داغون بعد اصرار اصرار که پاشیم بیاییم تو این هوای سرد بچپیم اینجا نمیفهممشون واقعا

منم همینطور 😔اول به پدرم گفتم دوست ندارم بیام سفر وحال روحیم خوب نیست اونجا اذیتم گفتن نه تو چرا نم ...

😁🤗❤️ 

منم سونو. دادم هفته پیش 

اصلا اوضاعم خوب نبود 

اماااا اصلا درک نمیکنن اطرافیان 

من دو شیفت پشت سرهم داشتم و موقع تحویل سالم شیفت بودم بعد رفتم خونه مامانمینا می‌دونستن خستما اما باز دهن به دهنم گذاشتن 

من متاهلم و همسرم درکم میکنه و باهام راه میاد 😁

بیشتر ببینید
😁🤗❤️ منم سونو. دادم هفته پیش اصلا اوضاعم خوب نبود اماااا اصلا درک نمیکنن اطرافیان من دو شیفت پشت س ...

باز خداروشکر که همسرت درکت میکنه ،من مجردم و اینجور مواقع از اینکه باید تابع جمع باشم متنفرم ،سال های پیش خوب بودم امسال خیلی قاطی پاتی شدم 

هیچکس نیست😔😔

بیا بغلم 😁❤️

فک کردم تینیجری

تاپیک قبلیتو دیدم 33 سالته😙 

من 27 سالمه 

گاهی فک میکنم جسمم بزرگ شده فقط 

روح و روانم عین بچه ها مونده و نیاز به نازنازی شدن داره 

اما اطرافیان درک نمیکنن که اون لحظه خوابم میاد یا گشنمه یا خستم و نباید انتظارات دیگه داشته باشن 

بیشتر ببینید