2777
2789
عنوان

چجوری باهاشون رفتار کنم

307 بازدید | 34 پست

یک ساله که شوهرم با برادرش قهر هستن 

ولی من اگر جایی خودش یا خانمش رو میدیدم سلام میکردم حتی اگر  با سردی جوابم رو میدادن 

من روز چهارشنبه سوری هم خانواده خودم و هم خانواده شوهرم رو دعوت کردم و دو تا خانواده ی درجه دو از خانواده ی شوهرم رو هم دعوت کردم و با مشورت شوهرم تصمیم بر این شد که خانواده برادرش رو هم دعوت کنیم که همه دور هم باشیم 

معمولا برای دعوت کردن ها من خودم تماس میگیرم قبلا هم اگر برادرشوهرم میخواست دعوت کنه زنش زنگ میزد دعوت می‌کرد 

خلاصه من زنگ زدم به برادرشوهرم که دعوتشون کنم با سردی و تندی جواب داد و وقتی گفتم برای شام تشریف بیارین 

گفت خیلی پرو هستی که زنگ زدی خیلی روتون زیاده خجالت نمی‌کشی؟

منم بدون اینکه چیزی بگم قطع کردم 

(دعواشون سر ارث بوده که من ذره ای دخالت نکردم)

خلاصه برای عید دیدنی به شوهرم گفتم دلت خواست برو من نه میام نه کسی رو خونم راه میدم که شوهرم گفت هیچوقت هیچوقت پا نمیزارم خونش

دو شب دیگه همه افطاری خونه ی مادربزرگ همسرم دعوت هستیم شب بعدش هم خونه ی خاله ی همسرم و همه ی اقوام هستن 

چجوری رفتار کنم ؟ سلام بدم یا نه؟(من کوچک ترم)

خلاصه چجوری باشم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینکه سر ارث هم دعواشون شده 

جریانش این بوده که بیشتر از حقش می‌خواسته ، می‌خواسته از سهم شوهر منم بگیره مادر شوهرم نداده اونم کلی تیکه و طعنه به شوهرم زد و شوهرم دیگه بهش محل نداد

اگه واقعا پررویی سلام کن وگرنه خودش رک گفته من ارزش و لیاقت ندارم و حرف زدن باهام مایه خجالته😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بنظرم شما رفتار همیشگی خودت رو داشته باش تو جمع  چون اونا هیچ وقت بچه خودشون رو مقصر نمی‌دونن شاید الان بگن اون مقصره ولی بعد تو دوباره میشی بد ماجرا 

سلام بگو بلند هم بگو همه بشنون