2777
2789
عنوان

عشقم میخواد ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 87 پست

دیگه تموم شده ولش کن تو رو نمیخواد 

انقدر خودتو پیشش کوچیک نکن کار خوبی کردی که احساستو نشونش ندادی  مطمئن باش حرف اونموقعت یادش نرفته اگه میخواستت تو رو انتخاب میکرد الانم کس دیگه ای رو میخواد حرفی نزنی وگرنه خواهرزادت دست از سرت بر نمیداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کشیدم کنار ولی از رو سیاست از تو دلم بخدا نتونستم، دیشب بهش گفتم یه خبرایی شنیدم راسته گفت اره و ...

منظورم این بود حتی دیگه چت معمولی هم باید قطع میکردی‌. الانم هم چت‌هاتون رو دو طرفه بپاک یه موقع خواهرزاده‌ات نبینه که بد میشه. دیگه هم بهش نه پیام بده نه چیزی. حتی اینستا هم اگر پستی چیزی گذاشت با لایک واکنش بده همین(لایکم برای اینکه نگه حسودی و....) کارش خیلی زشت بود واقعا.... ولی کاری نمیشه کرد. کنار بیا

پزشک کوچولو🩺📚

مشکل چی بود مگ برای ت مشکل داشتواسه خواهر زاده نداره زنش شهچقد عوضیه خب بره یحا دیگ زن بگیره چیه وصل ...

چون اینجا دایی ام پا پیش گذاشته و راضی، خانواده اش منو نمیخواستن 

به نظرم هر جایی ایشون بودن شما بهانه بیارید نرید تا مثلا یکی دو سال.

با خودتون این مساله رو هضم کنید که یک مساله ای بوده تموم شده.

به خودتون تلقین نکنید عاشقش هستید اینطوری نمیتونید فراموشش کنید

امیدوارم براحتی از زندگیتون حذفش کنید و زندگی خوبی داشته باشید.شما هن قسمتی دارید از این دنیا.

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
بیشتر ببینید
دیگه تموم شده ولش کن تو رو نمیخواد انقدر خودتو پیشش کوچیک نکن کار خوبی کردی که احساستو نشونش ندادی ...

نه چیزی نمیگم ولی بخدا شرکت تو مراسم های اینا و خوشحال بودن به عنوان خاله منو میکشه

نه چیزی نمیگم ولی بخدا شرکت تو مراسم های اینا و خوشحال بودن به عنوان خاله منو میکشه

بایدقوے باشے

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

ایشالا یه پسر جنتلمننننن پوووولدار بااخلاااااق و فوق العاده که خیلیم عاشقته میاد سراغت.انتخاب درست داشته باش

منظورم این بود حتی دیگه چت معمولی هم باید قطع میکردی‌. الانم هم چت‌هاتون رو دو طرفه بپاک یه موقع خوا ...

اره من چت معمولی هم نیاید میکردم ولی گفتم نگه حرصش در اومده گاهگای حال همو میپرسیدیم 

به نظرم هر جایی ایشون بودن شما بهانه بیارید نرید تا مثلا یکی دو سال.با خودتون این مساله رو هضم کنید ...

اخه من چطور نرم، به چ بهونه نرم وقتی تو ی شهرم وقتی خاله شم و مجردم و خونه بابامم. 

چ بهتر 

کلا رو فامیل نباید فاز عشقی داشته باشی بدرد نمیخوره

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید