2777
2789
عنوان

اگ بعد دوازده سال عشق سابق بیاد

594 بازدید | 34 پست

اگ بعد دوازده سال عشق سابق بیاد به خوابتون دلیلش چی میتونه باشه

صبح ک بیدار شدم انگار توی دنیای دیگ پرت شدم از صبح گیج و منگم انگار توی خواب سالها باهم بودیم و من انگار بااین زندگی غریبم حس بدی دارم

دوتا بچم شوهرم پیشمن ولی من بهم ریختم خودمم نمیدونم چرا

خیلی حس عجیبه انگار ادم سردرگمه یهو انگار ادمو از یه دنیای دیگ بکشن ب دنیای دیگه ای

کسی اینطوری شد تا حالا

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

این احساس فقط یک روزه. من خیلی تجربه میکنم حتی باگریه از خواب بیدار میسم. اتفاقا هفته پیش دو شب پست سرهم تجربش کردم ولی خب فرداش فراموشش کردم اون حسو. ولی خود خوابو دقیق یادمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو انگار هنوز خواب باهم یودیم میخواست همو ببینیم میگفت دلش برام تنگ شده

شوهرم بود ولی بچه هام انگار نداشتم حتی تو خواب سردرگم بودم با شوهرم چه کنم 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

منم زیاد خوابشو میبینم 

ولی برام مهم نیست

خوابه دیگه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید
این احساس فقط یک روزه. من خیلی تجربه میکنم حتی باگریه از خواب بیدار میسم. اتفاقا هفته پیش دو شب پست ...

اره دقیقا من هر از چندگاهی اینطوری میشم

بنظرت دلیلش این نیست اون آدم دلتنگت شده؟ 

عزیزم میشه یه چیزی ازت بپرسم

بپرس

من خودم حس میکنم اون بیاد من بوده که من خوابشو دیدم.

منم این احساسو دارم 

تو انگار هنوز خواب باهم یودیم میخواست همو ببینیم میگفت دلش برام تنگ شدهشوهرم بود ولی بچه هام انگار ن ...

من زیادازین خوابادیدم توبراازدست دادنش خوب عذاداری نکردی براهمونه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

اره دقیقا من هر از چندگاهی اینطوری میشمبنظرت دلیلش این نیست اون آدم دلتنگت شده؟

نه.راستش تعبیر خوابا اصلا اون چیزایی ک ما فک میکنیم نیست من خوابامو میدم هوش مصنوعی تعبیر میکنه 

بپرس

من حالم بده یک ماه و نیمه از یکی جدا شدم که دوسش داشتم و اون نداشت 

میگم نکنه فراموش نشه حالم همین طوری بمونه

شما چقدر طول کشید؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده