2777
2789
عنوان

دختر خالم همش پز خواستگارشو میده به خاطر 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 6890 بازدید | 208 پست
عشق داری؟ولکن این عشقای مزخرف رو عاقبت بخیری رو فکر کن

عاقبت بخیری با پول حروم آخه؟؟ 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
اخ بدونی چقدر افسرده شدم یعنی اینقدر فشار روم بود واسه هرچیزی گریم می‌گرفت دیگه اسم دخترخالم میومد ح ...

میفهمم به خدا که میفهمم تازه اونا شوهرای خوبی ندارن و مامان من توسری میزنه میگه زرنگن مسئولیت زندگی گردن گرفتن

من خیلی میفهمم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بنظرم باهاش عروسی کن چون اگه واقعا عشقت رو دوست داشتی ذهنت درگیر این حرفا نمیشد

وا این چه حرفیه آدم میتونه عاشق باشه ولی ذهنش درگیر شه مخصوصا وقتی داری برای ازدواج انتخاب میکنی خیلی طبیعیه هی به دلت شک کنی فکر کنی حرف دلت به صلاحت نیست.

اون دنیا اصن وجود داره مگه دارم میگم سر ی حلال حروم الکی ک الان کل دنیا حروم میخورن هیچیم نمیشه زندگ ...

اگر فکر میکنی اون دنیا وجود نداره و حلال و حروم الکیه پس دیگه حرفی نمیمونه اینجوری هر جنایتی اینجا مجازه چون بازخواستی نداره 

حالا بزا ازدواج کنه وضعت خرابتر از اینم میشه منم دخترخالم با یه پولدار ازدواج کرد روزگارمو سیاه کردن ...

نه بابای من اینطور آدمی نیست اتفاقا بفهمه که خلافکاره میگه حق نداری رفت امد کی باهاشون حق نداری سر سفرشون بشینی 😂😂😂بابام آدم فقیرو ب خلافکار ترجیح میده

مادرمم فوت شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
چرا حس میکنم تو ۱۳ سالته و دختر خالت ۱۳.۵

نه عزیزم من 18 سالمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

بستگی ب عقاید خودت داره، ولی من بودم و مطمعن بودم که این پسر لقمه حروم خورده و پدرش خلافکاره قطعا قبول نمیکردم چون ب حلال و حروم معتقدم و میدونم چه اثرات مخربی در طولانی مدت داره

میخواستم بگم پول خوشبختی نمیاره 😂ولی اگه خودم بودم کسی روکه دوسش داشتم انتخاب میکردم نه پول رو.

منم نمیتونم دل بکنم ازش خیلی میخوامش 

لعنت به این وضعیت اقتصادی 🥺🥺 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

والا من خودم آدم بشدت پول پرستی هستم 

بنظرم خیلی خیلی مهمه ...اول تحقیق کن ببین واقعا باباش خلاف کاره ؟اگر خلاف می‌کنه که کلا کنسله 

ولی عشقت هم معلومه عشقت نیست 😁😁چون اگر بود دودل نمیشدی

اون دنیا اصن وجود داره مگه دارم میگم سر ی حلال حروم الکی ک الان کل دنیا حروم میخورن هیچیم نمیشه زندگ ...

هنوز قیامت نشده که ببینی چیزیشون میشه یا نه

دیگه از فرعون ثروتمند تر و قدرتمند تر تو دنیا نیست عاقبتش شد اون 

دیگه نمیتونی تاریخ و انکار کنی که

اخه خواستم اسمشو نگم 🤣🤣🤣🤣🤣رلم اگه میگفتم میگفتید گذراست ولی خواستگاری کرده

زیاد از شوهر دختر خالت بد نگو که خلاف کاره پدرش پولش حرامه به خودشان مربوطه

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید