2777
2789

آدم زشت واقعاً بدبخت ، حالا تصور کن فقیر هم باشی ، حداقل آدم خوشگل نه، ولی متوسط باشه، برای فروشندگی و منشی گری و کلا پیدا کردن شغل ، شانس زیادی داره، می‌تونه ارتباط برقرار کنه با دیگران چون میدونه قضاوت نمیشه ، چون میدونه کسی ازش بدش نمیاد ، چون قیافش خوبه ، همه دوستش دارند 

لعنت به جامعه ای که ملاک برتری آدم هاش نسبت به هم ظاهره!😕

حتی برای پست ترین کار هم ، ظاهرت اول میبینند ، طوری شده که اگر ظاهرت بد باشه، حتی مسئول نظافت هم نمیتونی بشی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حتی برای پست ترین کار هم ، ظاهرت اول میبینند ، طوری شده که اگر ظاهرت بد باشه، حتی مسئول نظافت هم نمی ...

خیلی کثیفه این تفکر...

متاسفانه تعریف استاندارد های زیبایی محدود به اندام و چهره شده...

کاشکی یه روز بیاد درست فکر کنیم🤲🏻💕

مهم اعتماد به نفسه به نظر من خیلیا هستن که قشنگن ولی اعتماد به نفس ندارن نمیتونن درست تو جمع صحبت کنن ،یکی هم هست قیافه قشنگی نداره ولی انقدر زبون دار و با اعتماد به نفسه انقدر جذبش بالاست که نگو

فک ننیکنم اونقدر زشت باشی که برای فروشندگی هم نخوانت باید یکم به استایلت برسی من خودم معمولی بودم رفتم یجا سرکار پول جم کردم فول فیس زدم جیگر شدم بعد باز رفتم سرکار فیلر زیر چشم زدم باز کار کردم بیینی عمل کردم ژل لبم این وسطا دوباری زدم خلاصه خوشگل شدم با تلاش و تلاش و تلاش خخخخ