2777
2789
عنوان

گفت سنت بیشتر میخوره 😐😂

454 بازدید | 32 پست

من ۲۶ سالمه دارم ۲۷ ساله میشم 

یکی که ۲۲ سالشه داشت حرف میزد یهو گفت انقد غصه خوردم شبیه ۲۶ ساله ها شدم 🤐 

زدم به در مسخره بازی گفتم منم ۲۶ سالمه مگه ۲۶ ساله ها چشونه؟؟؟ 

گفت تو هم پیر شدی نسبت به سنت😐 

بخدا از خودم تعریف نکردم هیچوقت ولی همین آدم همیشه به پوست و مژه و قد و درشتی چشم و اینجور ویژگی های من حسادت میکنه اکثر آدمای جدیدی که منو میبینن هم حتی بارها شده به مادرشوهرم گفتن عروستو از کجا پیدا کردی انقد قشنگه 

ولی از دیروز تو شوک هستم واقعا 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب کاملا معلومه از حسادت گفته

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید
عزیزم لحنش ک شکل حسودیه واقعا

بعد اون‌حرف هم برگشت گفت شوهر تو سنش زیاده شاید هدیه دادن از نظرش زشت باشه ولش شوهر من باید بهم هدیه بده 

حالا سن شوهر من ۳۲ شوهر اون ۲۶

ولش کن بابا بعضیا این طوریند .من هرجا میرم سن بچه مو که میگم تعجب میکنند بچه بزرگ داشته باشم حالا تو یک مجلسی،یک نفر بهم گفت فکر کرده  مادرشوهر یک دختری،چند سال از خودم کوچکترم 🥺🤨 اولش لجم گرفت بعد گفتم بی خیال حالا این بنده خدا این طوری فکر کرد واقعا من مثل مادرشوهر اون طرف شدم؟؟؟!!!!

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
منم تهران خونه مادر شوهر سابقم بودم پرسیده بودن وای خدا اینو از کجا ‌‌‌‌‌‌‌‌پیداکردی

از حسودی میمیرن اینا 

بخدا از تعریف بدم میاد حتی به شوهرمم نمیگم این چیزارو 

ولی بارها رفتم محل کار مادرشوهرم دیدم یواشکی یا حتی تو روی خودم تعریف کردن